Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar tam gezemedim ama ? vardı demişiniz ! demek ki bitmiş galiba tek taraflı bir sevgi nereye kadar gider acaba......! gerçi sevmek güzel bir duygu bencede.... vardı evet gittiği yere kadar desem
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Bu konuda baya hırslı ve inatcısınız galiba ............!!!!!!
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl benim şanslı olduğum kesinde o ne düşünüyor bilemiyorum Senle dans ettikten sonra bunalıma girmiş
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Bu konuda baya hırslı ve inatcısınız galiba ............!!!!!! öleyimdir
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Senle dans ettikten sonra bunalıma girmiş yok canım şanslı geldim kaç kişiyle dans etti sonra
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl hadi durmak yok dans pisti burası. dupçıks dupçıks dupçıks dupçıks dupçıks
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar hayatımın anlamı canımın içi sedatcım dans edermisin benimle
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Hayatın anlamını bilmem ama dans edebilirim sanırım.. Hadi piste..
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Hayatın anlamını bilmem ama dans edebilirim sanırım.. Hadi piste.. tamam müzik ne olsun
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Biliyosun müziği ben seçmiyorum.. müzik duman gözlüm hadi piste sedat
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Benle dans etcek delikanlı var mı? sen istersin de dans etmezmiyiz hircin.
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl sen istersin de dans etmezmiyiz hircin. tAmaM oZAMAN hadi DANS edelim
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl tAmaM oZAMAN hadi DANS edelim hadi ben başladım. tamam pist deyim ya bu pist 4 kişiye küçük gelir. sessizliğin kısı siz daha sonra dans edersiniz. pisti boşaltın bakim
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yazar hadi ben başladım. ya bu pist 4 kişiye küçük gelir. sessizliğin kısı siz daha sonra dans edersiniz. pisti boşaltın bakim ana da kimi kovuyon sen bakim bura benim dans pistim patron benem
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl yapma ya kim demiş. hani tapusu nerede. ben buranın halka açık bir yer olduğunu sanıyordum. hem ayıp ayıp ilk önce misafirlere yer verilir.
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Yazar yapma ya kim demiş. hani tapusu nerede. ben buranın halka açık bir yer olduğunu sanıyordum. hem ayıp ayıp ilk önce misafirlere yer verilir. tapusu adminde evet halka açık tamam ağlama ya hadi sen dansını et
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kısım zaten hırçının son günüydü bari mutlu olsun dedim hımm iyi o zaman
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl yaa birileri pist dar dedi galiba... sorun değil genişletiriz... parasıyla değilmi kardeşim... neyse parası veririz... forum milleti rahat etsin yeter...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.