Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl hadi gelin halay çekelim elektro murti ve kralın halleri işte oradada dansı bırakmazlar tahminim. kısım önemli olan öldükten sonra da olsak hayat dolu olmak.. ritim biras yavaşlasa da
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kısım önemli olan öldükten sonra da olsak hayat dolu olmak.. ritim biras yavaşlasa da heralde hayat dolu olursunuz dünyada kıslar var cennettesiniz oradada huriler var ne demeli
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl heralde hayat dolu olursunuz dünyada kıslar var cennettesiniz oradada huriler var ne demeli huriler kıslardan daha güzel.. ne güzel işte..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar huriler kıslardan daha güzel.. ne güzel işte.. ne şanslısınız oradada sizi tutmuşlar huriler felan
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ne şanslısınız oradada sizi tutmuşlar huriler felan ee kısım kapan kapıyo buldular bisim gibi erkekleri.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ee kısım kapan kapıyo buldular bisim gibi erkekleri. hımm öle galiba :
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl bi de dans etme yeri kimse yok yaaaaaaaaa. neyse ben de yalnız çalar yalnız söylerim.. eşlik etmek isteyen gelsin.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl bi de dans etme yeri kimse yok yaaaaaaaaa.neyse ben de yalnız çalar yalnız söylerim.. eşlik etmek isteyen gelsin. hemen geldim bayılırım zaten gitara
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar hemen geldim bayılırım zaten gitara birde gitarla özgürden mavi duvarı çalarsak hemen gelirim
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl hemen geldim bayılırım zaten gitara birde gitarla özgürden mavi duvarı çalarsak hemen gelirim tamam kıslar istek parçaları çalarım.. biraz gaza geldim galiba.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl tamam kıslar istek parçaları çalarım.. yaa klasik gitar olsun..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl tamam o zaman bu nasıl?? tamam başla çalmaya Gökhan Özen-Herşeyde biraz sen varsın..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar tamam başla çalmaya Gökhan Özen-Herşeyde biraz sen varsın.. benim çok sevdiğim parçalarından biri diğeride duman gözlüm
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl tamam başla çalmaya Gökhan Özen-Herşeyde biraz sen varsın.. benim çok sevdiğim parçalarından biri diğeride duman gözlüm siz hiç merak etmeyin kıslar hepsini çalarız.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Elektro bide klavye çal maşallah her bişeyi çalıon onu da çalayım dicem ama alçak gönüllü olmak gerekiyo. onun için bu sefer çalmıcam. sen bu gün nerelerdeydin bakim hem!
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl sen bu gün nerelerdeydin bakim hem! Herkes geveze dio ben de gelmiim dedim Bir arkadaşı bekliom çıkıcam
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Herkes geveze dio ben de gelmiim dedim Bir arkadaşı bekliom çıkıcam sana geveze diyeni kınıyorum. (im demiş acaba? )
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Kim bu kız..??? sizce kim biras benimi anımsatıyo ne böyle ancak ben oynarım boyda tutuyo :angry:yanlıs ben bu kadar çirkin değilim
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl (tamam o zaman) benimle dans edermisin??? (biraz klasik oldu ama olsun) yalnız çok hızlıyımdır. umarım ayak uydurabilirsin. EWET deee böyle dans etmiyeceksindir umarım
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl EWET deee böyle dans etmiyeceksindir umarım sen nasıl istersen ister hızlı ister yavaş..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl sen nasıl istersen ister hızlı ister yavaş.. Yavaş daha iyi bence
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.