Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Tamam hade başlıos Tamam kıs tut elimden hadi Caney caney caneeeeeeeey İşte meydaneeeeeeeeeeeey İyi günün dostuuu nerdesin haneeeeeeey nerdeisn haneeeeeeeeyyy Dırırırııııııı dırırrrrnııııııı sen müziği koymuşsun bilem... Ben de ekleme yapim Dırırım dırırım tililili Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 çekiyorum o zaman halayı... hadi ritmi kaçırmayın arkadaşlar... son ki, üç ,dört... diririri ririri diriririririririr di ririri riririri Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Başı kim çekcek,aysum ablacım sen çek başı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 dans etmiyorum artık halayda bende varım başı ben çekerim Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 dans etmiyorum artık halayda bende varım başı ben çekerim tamam sen çek bakalım... hadi halay başlasın artık... ben halay çekmeye geldim. halay çekmeyeceksek horon tepecem bak... hadi halay başı çek halayı... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 tamam sen çek bakalım... hadi halay başlasın artık... ben halay çekmeye geldim. halay çekmeyeceksek horon tepecem bak... hadi halay başı çek halayı... tamam tamam çekicemde millet kayıp aysum hircin nerdesiniz? Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 tamam tamam çekicemde millet kayıp aysum hircin nerdesiniz? Burdayım hadi çekelim,sen geç başa Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 hanginiz ayağıma bastı,kırıldı ayağım,ben çıkıyorum halaydan hadi siz devam edin, bende sizi izlim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Burdayım hadi çekelim,sen geç başa tamamdır başlaya biliriz lay lay lay lay lay lay lay lalalay lalalay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lalalalalalalala lay lay lay lay laylaylaylay hopba.. oldumu Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ya kırdınız kızın ayağını beee. en az 1 ay dans edemez o... 2 ay da halay çekemez Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ya bende halay çekmek istiooommmm Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ya bende halay çekmek istiooommmm tamam gir hemen araya... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 tamam gir hemen araya... ok hade yaa tempo bu ne böle çok yawaşsınıs tey teey teeeeyyy Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Heytt dağılın uleyn halay başı geldi dimi kıs hircin Burcu geç bakem yamacıma Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Heytt dağılın uleyn halay başı geldi dimi kıs hircin Burcu geç bakem yamacıma geldim kıs yamacına kadi sıradaki gel yamacıma:) Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 hadi şimdide das edelim Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yok mu benle dans etcek biri Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yok mu benle dans etcek biri ustalarımız murti_san , xlark tades ve tech1988 ne yazık yoklar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Hircin dans konusunda deneyimin varmı..? Yoksa sıfırdanmı alalım.. Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Hircin dans konusunda deneyimin varmı..? Yoksa sıfırdanmı alalım.. Deneyimliyim merak etme Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Deneyimliyim merak etme çok usta birissiyle dans ediyosun bu fırsatı iyi değerlendir kimseye kolay nasip olmas müzik benden ben her dans edene duman gözlümü armağan ettim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Bak şekil bu tamammı hircin.. Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Bak şekil bu tamammı hircin.. OKİŞŞ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.