Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Tamam hade başlıos Tamam kıs tut elimden hadi Caney caney caneeeeeeeey İşte meydaneeeeeeeeeeeey İyi günün dostuuu nerdesin haneeeeeeey nerdeisn haneeeeeeeeyyy Dırırırııııııı dırırrrrnııııııı sen müziği koymuşsun bilem... Ben de ekleme yapim Dırırım dırırım tililili
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl çekiyorum o zaman halayı... hadi ritmi kaçırmayın arkadaşlar... son ki, üç ,dört... diririri ririri diriririririririr di ririri riririri
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Yazar dans etmiyorum artık halayda bende varım başı ben çekerim
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl dans etmiyorum artık halayda bende varım başı ben çekerim tamam sen çek bakalım... hadi halay başlasın artık... ben halay çekmeye geldim. halay çekmeyeceksek horon tepecem bak... hadi halay başı çek halayı...
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Yazar tamam sen çek bakalım... hadi halay başlasın artık... ben halay çekmeye geldim. halay çekmeyeceksek horon tepecem bak... hadi halay başı çek halayı... tamam tamam çekicemde millet kayıp aysum hircin nerdesiniz?
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl tamam tamam çekicemde millet kayıp aysum hircin nerdesiniz? Burdayım hadi çekelim,sen geç başa
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl hanginiz ayağıma bastı,kırıldı ayağım,ben çıkıyorum halaydan hadi siz devam edin, bende sizi izlim
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Burdayım hadi çekelim,sen geç başa tamamdır başlaya biliriz lay lay lay lay lay lay lay lalalay lalalay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lalalalalalalala lay lay lay lay laylaylaylay hopba.. oldumu
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl ya kırdınız kızın ayağını beee. en az 1 ay dans edemez o... 2 ay da halay çekemez
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl tamam gir hemen araya... ok hade yaa tempo bu ne böle çok yawaşsınıs tey teey teeeeyyy
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Heytt dağılın uleyn halay başı geldi dimi kıs hircin Burcu geç bakem yamacıma
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Heytt dağılın uleyn halay başı geldi dimi kıs hircin Burcu geç bakem yamacıma geldim kıs yamacına kadi sıradaki gel yamacıma:)
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Yok mu benle dans etcek biri ustalarımız murti_san , xlark tades ve tech1988 ne yazık yoklar
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Hircin dans konusunda deneyimin varmı..? Yoksa sıfırdanmı alalım..
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Hircin dans konusunda deneyimin varmı..? Yoksa sıfırdanmı alalım.. Deneyimliyim merak etme
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Deneyimliyim merak etme çok usta birissiyle dans ediyosun bu fırsatı iyi değerlendir kimseye kolay nasip olmas müzik benden ben her dans edene duman gözlümü armağan ettim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.