Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 farketmes sen seçç benim çok sevdiğim iki parça par biri duman gözlüm diğeri erkek sözü Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 benim çok sevdiğim iki parça par biri duman gözlüm diğeri erkek sözü inanır mısın içimden duman gözlüm geçmişti ama sonra seçimi sana bırakmak istemiştim duman gözlüm olsun Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 inanır mısın içimden duman gözlüm geçmişti ama sonra seçimi sana bırakmak istemiştim duman gözlüm olsun tamam o zaman bu şarkıyla ikinci dans edişim hadi piste Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 tamam o zaman bu şarkıyla ikinci dans edişim hadi piste tamam geldim,burdayım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 tamam ediyoruz şuanda Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 tamam ediyoruz şuanda çok teşekkür ederim sessizliğin kızı sen olmasan dansa kaldıran olmucaktı Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Benimle dans edermisin Lailac Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Benimle dans edermisin Lailac önce ismimi doğru yaz bakiim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 önce ismimi doğru yaz bakiim Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Dans etmeden gidiyorum o zaman LAİLAC Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ben de dans etcem ben başladım bak hadi sende başla Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 aysum benimle dans eder misin?? bi ara etcektik unuttun....... Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bişi sorcam bu dans nerde yapılıyo oraya gidelim bari Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bişi sorcam bu dans nerde yapılıyo oraya gidelim bari valla her yerde bak ben kendibaşıma yapıyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 aysum benimle dans eder misin?? bi ara etcektik unuttun....... yok ben unutmadım geldiğimde sen yoktun. Neyse burcum edelim hadi Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bisde beklios ama neyseeee hiç centilmen biri yok burdaa illa bis mi söliyelim yane Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ben varım yaa kıslar bitane varmış Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 iii hade dansa kaldır bakem bisi napalım artık sırayla idare etces Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 hanginizden başlasam....... hepinizde güsel dans edionuzdur şimdi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 hanginizden başlasam....... hepinizde güsel dans edionuzdur şimdi ayağına basarsam karışmam bak Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bas canım nolcak sen cvp verdin senle dans edelim o zaman şarkıyı sen seçersin Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kısma yaa şu anda kim burdaysa onla dans etmek istiom ewücüm buyur şarkıyı seç Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.