Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl Olmaz.. o zaman kendin oyna sen.. Varmı slow dans isteyeeeeen.. bak sessizliğin kızı ordaaaa hadii kaldırr dansaaa...bi daaa gel oyna dersemm.. küstümmm..ı ııhhh minkan yokkkk....
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl Aman burasıda amma monotanlaşmış bee.. Dandsta yok oyunda ben gidiyorum..
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Aman burasıda amma monotanlaşmış bee.. Dandsta yok oyunda ben gidiyorum.. bende gidiyorum sedatta yok artık dansta inşallah burda dans etmek diğer arkadaşlara uğur getirir elveda herkese...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Aysuum dans edelim miii Edelim kıss dans mı edionuz siz şimdi burda yok etmioz sadece başlık öle süs olsun diye
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl kimmiş o o kendini bilio musty de bilio senin pilmene gerek yok yane
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl o kendini bilio musty de bilio senin pilmene gerek yok yane ei pekee
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl musty dans etceen kimse yok mu senin bilmem war mı yok mu bende anlamadım
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl bilmem war mı yok mu bende anlamadım Haklısın bi var bi yok.. Senin de işin zor be kardeşim.. Musty ile dans etmek isteyen yok mu beaah
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl yok walla.. napalımmmmmmmm..bi kösede otururuz bizde, no problem yane
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Musty ile dans etmek isteyen yok mu beaah mustye dam aranıyor duyduk duymadık demeyinn puhahaha
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Musty çok uyumsuz bi çift oluruz kusura bakma muhahahaa turk senden böle bi espri beklemezdim helal olsun :lol:
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl yokk yeniyim daha..biri wardıı..o da ne bilem acaip bişi olduu.. iiiyim bölee..siz eğlenin bakmayın bana.
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Kızıyom gene bakkkk Aman alıngan raziye sen de pek bi çıtkırıldımsın haaa Yok mu mustyle dans etcek yaa ben dans etcem bak Böle dedin ya kesin çıkar gelir o biri
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl bayan tercihimdirr offf ya kimse yok nese emrah gibi ağlamicam şimdi.. YALNIZ takılıırmm bende
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.