Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Ama önemli olan görmeden yapmamaktır.. Yani birileri gibi gizliden gizliye bir şey çevirmemek lazım dimi.. Sadakatın tarifide budur.. Dans mans yok.. Ama halay malay çekecekseniz varım..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl ben anlamam siz erkeklerden her şey beklenir hıh yeşim olsaydı çekçektik ben halay filan bilmiyomda o öretcekti
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Lütfen genelleme yapma denizumu... Halay çekmeyi bende pek beremem ama uyarız çekenlere..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl ayy yine kızdı en azından benim karşıma çıknalar öleydi .. ee nası olcak sende bilmiyon bende başka kim çekerki burda??
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Hadi ana sayfaya bir bak gel bizden başkası varmı.. Varsa çağırda halay çekelim..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl ay ben çok fazla kişiyi tanımıyomki burda zaten herkes bi tavır aldıı niyeyse artık
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl ben yanlış anlamışım heralde sen nie kaçtın o gün hemen ?? ona laf attım diyemi kusura bakma yani açık sözlüyümdür
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl ya hatırlamıyom hani dedinya polise yakalancam die???? çıktın hemen işte ben o msjından önce biri için bişey söledim ama sen ona alınmamışsın heralde
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Ya normalde 24 ü geçmemiz yasak.. Polis bir uyarır iki uyarır üçüncüde en az üç gün yada on gün kapatır cafeyi.. O yüzden çıktım.. Artık ne yazdığınıda hatırlamıyorum boşver..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl burda söliyemem ayıp olur ya sana bişe sölemedim sadece birine laf ettim işte
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl Hayır aysum büyü'nün müziği eşliğinde dans edecem ama kim dansederki benim gibi dans etmesini bilmeyen biriyle birine bana öğretirmisin dedim çantayı yiyorduk kafaya neyse dans edecek varsa ederiz be aysum Büyünün müziği eşliğinde dans çok iyi olur BURCU YOKKEN BİRİYLE DANS ETSEMMİ acaba..)Şeytan dürtüklüyo ama yok yapmıcam.. Sadakat sadakat sadakat.. Duymamış olayım
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl kankim saat kaç olmuş hadi gel bi halay çekelim uykumuz açılsın..
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl heee gıı walla iyyi olurr yanlız sen öretcen bir iki bir iki öreniriz
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl kankim karar veremedim ben gıı.. halay mı çeksek horon mu.. valla horon da bir tane bilirim o da kolay olanı ötekilere ayak uyduramıyorum çünkü..
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl tamam o zaman ver bakim elini.. ilk önce şarkının ritimlerine uydurmamız lazım.. hadi bakem kankim ver elini ablamı falanda çağırıyım..
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl werdim kankim al senin olsun şimdi nere gidiyoz sağamı solamı arkayamı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.