Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 aman sende et et kimse görmeden Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Ama önemli olan görmeden yapmamaktır.. Yani birileri gibi gizliden gizliye bir şey çevirmemek lazım dimi.. Sadakatın tarifide budur.. Dans mans yok.. Ama halay malay çekecekseniz varım.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ben anlamam siz erkeklerden her şey beklenir hıh yeşim olsaydı çekçektik ben halay filan bilmiyomda o öretcekti Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Lütfen genelleme yapma denizumu... Halay çekmeyi bende pek beremem ama uyarız çekenlere.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ayy yine kızdı en azından benim karşıma çıknalar öleydi .. ee nası olcak sende bilmiyon bende başka kim çekerki burda?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Hadi ana sayfaya bir bak gel bizden başkası varmı.. Varsa çağırda halay çekelim.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ay ben çok fazla kişiyi tanımıyomki burda zaten herkes bi tavır aldıı niyeyse artık Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ben yanlış anlamışım heralde sen nie kaçtın o gün hemen ?? ona laf attım diyemi kusura bakma yani açık sözlüyümdür Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Anlamadım hangi gün ve nereden..? Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ya hatırlamıyom hani dedinya polise yakalancam die???? çıktın hemen işte ben o msjından önce biri için bişey söledim ama sen ona alınmamışsın heralde Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Ya normalde 24 ü geçmemiz yasak.. Polis bir uyarır iki uyarır üçüncüde en az üç gün yada on gün kapatır cafeyi.. O yüzden çıktım.. Artık ne yazdığınıda hatırlamıyorum boşver.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Ciddi ne yazmıştın sen... Kafama takıldı şimdide.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 burda söliyemem ayıp olur ya sana bişe sölemedim sadece birine laf ettim işte Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 O zaman özelden söleeeeeeee.. Meraklandım şimdi ya.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 hay allahım ya ya tamam bekle gnderiom Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Hayır aysum büyü'nün müziği eşliğinde dans edecem ama kim dansederki benim gibi dans etmesini bilmeyen biriyle birine bana öğretirmisin dedim çantayı yiyorduk kafaya neyse dans edecek varsa ederiz be aysum Büyünün müziği eşliğinde dans çok iyi olur BURCU YOKKEN BİRİYLE DANS ETSEMMİ acaba..)Şeytan dürtüklüyo ama yok yapmıcam.. Sadakat sadakat sadakat.. Duymamış olayım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Canım sıkıldı varmı dans edecek.. Burcu murcu bekleyemem. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 kankim saat kaç olmuş hadi gel bi halay çekelim uykumuz açılsın.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 heee gıı walla iyyi olurr yanlız sen öretcen bir iki bir iki öreniriz Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 kankim karar veremedim ben gıı.. halay mı çeksek horon mu.. valla horon da bir tane bilirim o da kolay olanı ötekilere ayak uyduramıyorum çünkü.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 olsun horon iyi kızz ben hiç bilmiyom Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 tamam o zaman ver bakim elini.. ilk önce şarkının ritimlerine uydurmamız lazım.. hadi bakem kankim ver elini ablamı falanda çağırıyım.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 werdim kankim al senin olsun şimdi nere gidiyoz sağamı solamı arkayamı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.