Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2015 10 yıl Çevre kirliliği ve atmosferdeki olumsuz değişimler, dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Artan nüfus ve beraberinde sanayinin ve nüfusun yarattığı çevre kirliliği dünyanın ömrünü her geçen gün kısaltmaya devam ediyor. Atmosferdeki karbondioksit miktarındaki artış, tarlada yetişen ürünlerin protein miktarını etkilemektedir. Yapılan çalışmada artan karbondioksit miktarının tarımsal ürünlerdeki protein miktarını %3 azalttığına işaret etmektedir.Kaynak: nature.com
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.