Gönderi tarihi: 25 Mart , 2015 10 yıl Admin Atmaca - Kuş Adam - Birdman (2014) Çok güzel bir film. Filmin yönetmeninden başlayalım Alejandro G. Inarritu ünlü Meskikalı yönetmen. Size onun birkaç eski filmini hatırlatarak başlayayım (Babel (2006) Biutiful (2010) Paramparça Aşklar ve Köpekler - Aşk Bir Fahişedir - Amores Perros (2000), 21 Gram - 21 Grams (2003)) hatırladınız değil mi? Evet evet işte öyle bir yönetmen sonunda oskar (Akademi ödülü) ödülünüde aldı. Gelelim filmi film kara mizah üslubuyla çekilmiş bir film. Eskiden Süper kahraman filmlerinde Birdman'i (atmaca veya Kuş Adam) eski bir aktörün Broadway'de bir tiyatro oyununu ortaya koymaya çalışmasıyla eski karekteri olan kuş adamın karabasan gibi her an kedisiyle çelişen tartışmaları arasında kameramanların müthiş yeteneklerini sergiledikleri bir film diyebiliriz. Özellike kameramanların dışarıdan içeriye yakınlaştırma (zoom) yaptıkları çekimleri unutamayacaksınız. Gelelim filmin aktörlerine ben Michael Keaton oldum olası sevmediğim için bu filmde de yetersiz buldum. İnanılmaz bir karekter ama tam olarak oturmamış diyebilirim. Diğer karekterler hepsi çok güzeldi. Hele hele Edward Norton bir sihirbaz gibi oynadığı bu rolde de tam oturmuş ve filmi güzelleştirmiş. Oyuncular: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Andrea Riseborough, Amy Ryan, Emma Stone, Naomi Watts .Yönetmen: Alejandro G. Iñárritu Michael Keaton delivers a winking performance in this dark comedy about a cinematic superhero trying to forge a comeback with a Broadway play. With none of the super-powers of his former character, the actor struggles to rebuild his career and life. Cast: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Andrea Riseborough, Amy Ryan, Emma Stone, Naomi Watts .Director: Alejandro G. Iñárritu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.