Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Aramıza hoş geldin ! Ustalar ve deneyimliler yeni gelenlerle bazen dalga geçerler sakın kafana takma Çünkü bizim başımızada geldi , salla gitsin Umarım iyi vakit geçirirsin
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Aramıza hoş geldin ! Ustalar ve deneyimliler yeni gelenlerle bazen dalga geçerler sakın kafana takma Çünkü bizim başımızada geldi , salla gitsin Umarım iyi vakit geçirirsin hoş buldum teşekkür ederim dalga geçsinler kafama takmama gerek yok geçerlerse sadece gülerim belki ben daha deneyimlidirim imzama bakarsan ne demek istediğimi anlarsın:):)
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl imzana biraz daha bakarsam şaşı olacam anlamadım yinede hoş geldin ama
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Ben Şövalye de PardaiLLaN.
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar imzana biraz daha bakarsam şaşı olacam anlamadım yinede hoş geldin ama yok olmazsın şaşı felan bu arada hoş bulduk
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Ben Şövalye de PardaiLLaN. şovalyeeee yel değirmenleriii yan tarafta...... hoşgeldinnnn
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl sessizliğinn kısııı ne iyi ettin gelmekle....sessizim diyosun ama buraya çığlıkların geliyoooo...yazdığın şiirler süper...tşk.ediyorummm
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar sessizliğinn kısııı ne iyi ettin gelmekle....sessizim diyosun ama buraya çığlıkların geliyoooo...yazdığın şiirler süper...tşk.ediyorummm ben teşekkür ederim şiir yazmayı ve okumayı seven biriyim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.