Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 herkese selam ben geldimmmmmmm inşallah iyi vakit geçiririz. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ adams1986 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hoşgeldin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hoşgeldin Hoş buldumm teşekkür ederim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Aramıza hoş geldin ! Ustalar ve deneyimliler yeni gelenlerle bazen dalga geçerler sakın kafana takma Çünkü bizim başımızada geldi , salla gitsin Umarım iyi vakit geçirirsin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Aramıza hoş geldin ! Ustalar ve deneyimliler yeni gelenlerle bazen dalga geçerler sakın kafana takma Çünkü bizim başımızada geldi , salla gitsin Umarım iyi vakit geçirirsin hoş buldum teşekkür ederim dalga geçsinler kafama takmama gerek yok geçerlerse sadece gülerim belki ben daha deneyimlidirim imzama bakarsan ne demek istediğimi anlarsın:):) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hg Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hg hoş buldum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hos geldin hoş buldum teşekkürler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 imzana biraz daha bakarsam şaşı olacam anlamadım yinede hoş geldin ama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hoşgeldin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Hoşgeldin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ PardaiLLaN Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Ben Şövalye de PardaiLLaN. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Hoşgeldiniz arkadaşlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ PardaiLLaN Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Teşekkürler. Hoş bulduk. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 imzana biraz daha bakarsam şaşı olacam anlamadım yinede hoş geldin ama yok olmazsın şaşı felan bu arada hoş bulduk Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 hoşgeldin... hoş buldum teşekkür ederim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ günışığı Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Ben Şövalye de PardaiLLaN. şovalyeeee yel değirmenleriii yan tarafta...... hoşgeldinnnn Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ günışığı Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 sessizliğinn kısııı ne iyi ettin gelmekle....sessizim diyosun ama buraya çığlıkların geliyoooo...yazdığın şiirler süper...tşk.ediyorummm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 sessizliğinn kısııı ne iyi ettin gelmekle....sessizim diyosun ama buraya çığlıkların geliyoooo...yazdığın şiirler süper...tşk.ediyorummm ben teşekkür ederim şiir yazmayı ve okumayı seven biriyim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Hoşgeldin teşekkür ederim h.b Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Hoşgeldin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ojgeldiin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Hoşgeldin.. Teşekkür ederim hoş bulum. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Hoşgeldin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Hoşgeldin.. h.b teşekkür ederim saolasın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.