Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Tek Aşkım - The One I Love (2014)

Oldukça değişik bir film diyerek başlayalım. Evli ve aşık bir çiftin evlilik sorunları ve yenilik arayışı diyebiliriz. Bu arayış onları bir evlilik danışmanına götürecek. Danışmanın önerdiği bir haftasonu gezisi ise onların yaşamını tamamen değiştirecek. Filmin kritiğini okuduğumda sadece başlangıcına dikkat etmiştim devamını okumamıştım. Okumadığıma çok sevindim çünkü bu film oldukça değişik bir film diyebilirim. Sizede fazla ipucu vermek istemiyorum. Sizinde çok şaşıracağınızdan eminim. Kaçırmayın....

Yönetmen: Charlie McDowell
Oyuncular: Mark Duplass, Elisabeth Moss, Ted Danson

post-2-0-40571200-1418664296_thumb.jpg post-2-0-79521300-1418664295_thumb.jpg post-2-0-96421100-1418664296_thumb.jpg

Confronted with the potential end of their marriage, Ethan and Sophie take off for a weekend together, hoping to negotiate their future.

Director: Charlie McDowell
Cast: Mark Duplass, Elisabeth Moss, Ted Danson

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.