Φ CILGIN Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Çiftliğin faturası velilere DHA - ADAPAZARI - TMSF tarafından el konulduktan sonra, izci kampı olarak kullanılması için Milli Eğitim Bakanlığı'na verilen Uzanların Pamukova'daki çiftliğinde yazın çalışmak için ilçedeki okullarda görevli 20 hizmetli görevlendirildi. Pamukova Kaymakamlığı'nca çiftliğe gönderilen hizmetliler eğitim yılının başlamasına rağmen eski görev yerlerine dönmedi. Bu hizmetlilerin çalıştığı okullardaki okul aile birlikleri ise velilerden "Hizmetli yok, temizlik elemanı alacağız" diyerek 30'ar YTL istedi. Pınarlıbacı Köyü İlköğretim Okulu'ndaki veliler, karara tepki gösterdi. Köy muhtarı Rıza Ferruh Yüksel, "Hizmetli çiftliğe gittiyse bunun günahını neden veliler çekecek? Bunu söylediğimizde kaykamam bey bize kızdı" dedi. Okulu Koruma Birliği Başkanı Abdurrahman Durmaz ise, "Temizlikçi tutarak sorunu hallediyoruz. Zorlama yok" dedi Alıntı
Φ deli gül Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 haklısın her zaman suçlu veliler olur ama velileri suça teşvik edenler nedense gündeme gelmezler. Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 sus kimse duymasın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.