Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Arkadaş Orham Pamuk meselesi bildiğiniz gibi yargıda.. Yargı sonuçlandıktan sonra.. Orhan Pamuğun, ben sözlerimin arkasındayım demesi, yada durumdan hal çıkaranların hali bir daha değerlendirilir.. Eğer suçsuz çıkarsa, arkasındaki durduğu sözler gerçekten sakıncalı olmayan sözlerdir.. Ama suçlu bulunursa, sakıncalı söz söylemiş olmuş olur.. Türk adaletine güvenmiyomuyuz yoksa... Tabucularla, tamtamcıları kal'e alma, kafana takma bozan abi.. Zaten bu milletin başına ne geldiyse körükörüne şakşaktan geldi.. Saygılar.. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Arkadaş Orham Pamuk meselesi bildiğiniz gibi yargıda.. Yargı sonuçlandıktan sonra.. Orhan Pamuğun, ben sözlerimin arkasındayım demesi, yada durumdan hal çıkaranların hali bir daha değerlendirilir.. Eğer suçsuz çıkarsa, arkasındaki durduğu sözler gerçekten sakıncalı olmayan sözlerdir.. Ama suçlu bulunursa, sakıncalı söz söylemiş olur.. Türk adaletine güvenmiyomuyuz yoksa... Tabucularla, tamtamcılara bakma fazla.. bu memlekette adalet mekanizmasının çok mu iyi çalıştığını savunuyorsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 O yazıdan bu sonuç kesinlikle çıkmaz.. Yani sıksan gene çıkmaz.. Tebrik ederim... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 O yazıdan bu sonuç kesinlikle çıkmaz.. Yani sıksan gene çıkmaz.. Tebrik ederim... rica ederim ne demek efendim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Tekrar teşekkür ederim....)) Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 bozan abı önemli olan insan sözünün arkasında olması demi adam ne söylemişse söylemişim demiş Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 kesinlikle vatan hainidir.. Alıntı
Φ siosteran Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Orhan Pamuk,Ermenilerin Türkler tarafından katledildiğini ve sürüldüğünü söylemiş.Kayıtlarımızda böyle birşey yok.Türkler çıkan isyanlara seyirci mi kalacaktı?Velevki olsa bile,yurtdışında sırf Nobel ödülü almak uğruna,batılıların leş kargaları gibi tepemizde dolaştığı şu günlerde bunu yurtdışında söylemek hiç doğru değil,vatan-millet sevgisiyle bağdaşmaz. Yaşar Kemal de "Kürtler baskı görüyor" demiş! Allahaşkına hepsi mi baskı görüyor.Bir avuç yabancıların desteklediği Kürtler,zaten toprak vaadleriyle kandırılmış.1830'lardan beri otorite zayıflığı buldukça isyan çıkarıyorlar.Ordumuz bu isyanları baskılamayacak mı?Seyirci mi kalacak? Bu yazarlar bilerek veya bilmeyerek bizi bölmek isteyen yabancıların ekmeğine yağ sürüyorlar! Saygılarımla, Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Orhan Pamuk,Ermenilerin Türkler tarafından katledildiğini ve sürüldüğünü söylemiş.Kayıtlarımızda böyle birşey yok.Türkler çıkan isyanlara seyirci mi kalacaktı?Velevki olsa bile,yurtdışında sırf Nobel ödülü almak uğruna,batılıların leş kargaları gibi tepemizde dolaştığı şu günlerde bunu yurtdışında söylemek hiç doğru değil,vatan-millet sevgisiyle bağdaşmaz. Yaşar Kemal de "Kürtler baskı görüyor" demiş! Allahaşkına hepsi mi baskı görüyor.Bir avuç yabancıların desteklediği Kürtler,zaten toprak vaadleriyle kandırılmış.1830'lardan beri otorite zayıflığı buldukça isyan çıkarıyorlar.Ordumuz bu isyanları baskılamayacak mı?Seyirci mi kalacak? Bu yazarlar bilerek veya bilmeyerek bizi bölmek isteyen yabancıların ekmeğine yağ sürüyorlar! Saygılarımla, Yüreğine sağlık..Aynen katılıyorum sana.. saygı bizden.. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Yaşar Kemal i severim yazdıklarını da severek okurum.Ama aynı şeyleri orhan pamuk için söyleyemeyeceğim.Çünkü ermeni iddaları ile ilgili söylediklerinden sonra yanlış olmasın ya TV 8 de ,yada NTV de bir açıkoturumda izledim kendisini söylediklerinin hiç te arkasında durmuyor ve ben tarihçi değilim diyor tarihçi değilsen o zaman bilmediğin konularda ahkam kesmeyeceksin.Ha yok bir şey idda ediyorsan belgelerini ortaya dökeceksin sen bir yazarsın böyle hassas konularda bilgin olmadan konuşmam cahil bir adama yakışır ama sana yakışmaz.Yok bunları emperyalisylere yaranmak ve adını duyurmak için yapıyorsan onu bilemem.Ama çıkıpta orda ben bunları söyledim belgeleri de şunlardır deseydi buna saygı duyabilirdim .Ben ermeni soykırımı iddalarını kabul etmiyorum .Ama avrupa ülkeleri bize bunun için bastırırken fransızların cezayirdeki katliamları söz konusu olduğunda bu bizim işimiz değil bunu tarihçilere bırakalım diyorlar bunun adı da demoıkrasi oluyor.Sıkı mı ingiltere de kraliçeye dil uzatılsın hemen gereken yapılıyor ama bizim aydınlarımız ülkesini yerden yere vurmayı bir marifet sanıyorlar yada gidip ülkesini efendilerine şikayet etmeyi.O kadar adam sanız bu aksaklıkları düzeltmek için ülke içinde mücadeleni ver ama dışarıya karşı tek yumruk ol.Adamın ne kadar karaktersiz olduğu zaten söylediklerinden ve sonra da bunu inkar etmesinden anlaşılıyor .Yaşar Kemal konusun da yanlış anlaşılsa ne olur anlaşılmasa ne olur.Zaten kitapları da hiç bir şeye benzemiyor. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Alman Yayıncılar Birliği tarafından verilecek “Barış Ödülü”nü almak için Almanya'da bulunan yazar Orhan Pamuk, Ermeni meselesiyle ilgili “sözlerinin arkasında olduğunu” söyledi. hürrriyetim.com Orhan PAmuk ve onun gibilere Avrupanin ihtiyaci vardir,Avrupa amaclarina ulasabilmek icin yapmayacagi hicbirsey yoktur veremiyecegi hicbir ödül yoktur.Türkiyenin düsmani olan herkes Avrupalinin dostudur.yasar Kemaller, ORHAN Pamuklar bunlar her devirde olmuslardir,kendisini Türk saymaktan utanc duyan insanlar ancak Avrupa kapilarinda ödül pesinde kosarlar.Orhan Pamuk Türkiyeyi yönetenler tarafindan yargilanmaktan kurtuldu.Oistedigi kadar söylediklerinin arkasinda dursun,onun gibi düsünen bir avuc zavallinin ve birtakim sahte aydinlarin disinda bütün Türk ulusu onu nefretle anacaktir.Orhan Pamuk nefret edilmis olmaktan bile mutlu olabilecek yapida birisidir.Vatan hainlerinin utanma duygulari yoktur ve vicdanlarini satmislardir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.