Φ öğretmen öğrenci Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 merhabalar ben aslında biraz saçma gibi de görünse bir soru sorucam çünkü aklıma takıldı. ben bu yıl marmara üniversitesine gidiyorum ve bu benim ilk haftam fakat şöyle bir sorun var ders programımızda cumartesi türkçe ve güzel sanatlar dersimiz olduğu yazıyor. fakat haftasonları resmi tatil olması gerekmiyormu? bu konuda okuldan hiçbir yardım alamadım. ben haftasonları ingilize öğrenmekte olduğumdan gitme gibi bir imkanım yok. hafta sonu olan bu derslere gitme gibi bir zorunluluğumuz varmıdır? eğer varsa da her hafta dersin yarısından çıkma gibi bi olanağım olabilirmi??? şimdiden teşekkürler. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Eğer ikinci öğretimde okuyorsan.. Cumartesi günleri ders var.. Daha doğrusu benim okul öyleydi.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ öğretmen öğrenci Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 hayır ben örgün öğretimde okuyorum faka yinede cumartesi var galiba Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Belki dekanlığın kararıdır.. Öğrenci işlerine sorsana. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Belki dekanlığın kararıdır.. Öğrenci işlerine sorsana. ben de 2. ogretimde okuyorum ama c.tesi hic dersimiz yok.. yonetmelige bakabilecegin bi hoca lazim.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 c.tesi resmi tatil değil ben c.tesileri okula gidiom Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Arkadaşlar her üniversitenin ayrı yönetmelikleri var.. Nede olsa merkezi değil, özerk.. Saygılar.. Alıntı
Φ harivarman Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2005 baba öncelikle ünv hayırlı olsun ... ama sana şimdiden söyliyeyim söz konusu ünv ise herşey hocalar açısından mübahtır ve bir kriter yoktur.....ben sabahın 4 de gitmek zorunda olduğum ve mecburi tutulan salakça bir laboratuar olayına gitmek zorunda kalmış adamım şükret ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.