Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

öyle bir kar yagiyorki disarida,öyle bir firtina ki..Icim ürperiyor..Kisi severim aslinda.ne güzel olur sicacik,citir,citir yanan söminenin basinda oturup atesi izlemek...Disarida dizlerine kadar karin yigili oldugunu bilip iyice sarilmak hirkana.Bazen pencere kenarinda kar tanelerinin nazli nazli düsüsünü izlersin gözlerin agirlasir uzaniverirsin oturdugun kanepeye saniyeler alir götürür seni rüya alemlerine...Ama bugün biraz daha hircin hava.Firtina kartanelerini coktan alabora etmis savuruyor.Inanilmaz bir soguk keskin,bezdirici.dondurucu...

Böyle oldugunda genelde evimde olurum ve disariya cikmak istemem hele birde mecbur kalirsam,cikmam gerekiyorsa,basim tutar,yüzüm asilir...

Oysa evimde odunumu atsam sömineme,kitabimi okusam,tarcinli ihlamur kaynatsam kendime,hayaller kursam sonra odunlarin citirtisi esliginde,onu düsünsem doyasiya...Gözlerim dalsa atesin kirmiziligina,alamasam kendimi cekemesem gözlerimi tipki onun gözlerine daldigim gibi...

Cok sansliyim ki beni mecbur birakan birsey yok bugün. onu hayal etmek icin zamanim bol ve icim icime sigmiyor.Onu düslemek beni hep heyecanlandiriyor...Uzun boyludu uzun saclari vardi siyah ensesinden omuzlarina inen,beyaz tenine ne yakisirdi kirmizi, iri motifli balikci kazagi. Kemikli elleri ni sokardi fitilli,kadife siyah pantolonuna,bir bakisi vardi ki bizim sokaga.Gözleri turkuazdi...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

saçları kahverengi, kaşları o kadar düzgündüki sanki hepsini bir ipe dizmişler. birde iki yanağındaki gamzeler gülümsediğinde ortaya çıkar ya... Nede yakışıyor değil mi ona....

DEVAMI DAHA SONRA... :D

"ipe dizilmiş" hissi veren kaşları herkesi korkuturdu

(o nasıl kaşsa ipe dizilmiş hele bide turkuaz gözler ) :lol:

Gönderi tarihi:

Hic kimseyi ona benzetemiyordum, dünyada hic bir varlik onun kadar temiz duru, güleryüzlü, alcakgönüllü olamazdi. Aslinda bakinip durmustum hep, her gördügümü onunla kiyaslamistim, ama hayir bulamamistim.

dünyada sanki tek o, tek o vardi beni tamamlayan, beni oldugum gibi kabul eden, ....

Ona öyle alismistimki...onsuz olmayi düsünemiyordum...fakat o...

Gönderi tarihi:

Hic kimseyi ona benzetemiyordum, dünyada hic bir varlik onun kadar temiz duru, güleryüzlü, alcakgönüllü olamazdi. Aslinda bakinip durmustum hep, her gördügümü onunla kiyaslamistim, ama hayir bulamamistim.

dünyada sanki tek o, tek o vardi beni tamamlayan, beni oldugum gibi kabul eden, ....

Ona öyle alismistimki...onsuz olmayi düsünemiyordum...fakat o...

kaşlarıyla herkesi korkutuyordu.. :lol:

Gönderi tarihi:

Fakat ben biliyordum, kaslar insana verilen bir ayricalikti. Her Insanin kaslari, kendine has, yüzüne uygun verilmisti.

Aslinda korkutmuyordu, neden öyle bir sey aklima gelmisti sanki.

Benim onu sevdigim gibi, o beni sevmiyor, biliyordum benim varligim onu mutlu ediyor, fakat beni kendine cok yakin Abisi gibi görüyordu.

Bunu bilmem beni büs bütün yikiyordu.

Bir yolunu bulmaliydim...

Gönderi tarihi:

...ve şimdi çekip gitti gecenin sessiz karanlığında,ve şimdi yapa yanlız kaldım bir başıma.sokak ortasında rüzgarın bir o yana bir bu yana savurduğu bir poşet torbasından farksızım şu anda. daha bi sert esmeye başladı şimdi...

Gönderi tarihi:

Fakat ben biliyordum, kaslar insana verilen bir ayricalikti. Her Insanin kaslari, kendine has, yüzüne uygun verilmisti.

Aslinda korkutmuyordu, neden öyle bir sey aklima gelmisti sanki.

Benim onu sevdigim gibi, o beni sevmiyor, biliyordum benim varligim onu mutlu ediyor, fakat beni kendine cok yakin Abisi gibi görüyordu.

Bunu bilmem beni büs bütün yikiyordu.

Bir yolunu bulmaliydim...

yoksa sorun kaşlarımmıydı

çünkü benimkiler hiç de ipe dizilmiş hissi vermiyordu..

Gönderi tarihi:

Sanki icimde kopanlar havaya yansimis gibi, benimle ayni hizada olmasi icin, firtinalar kopartiyordu, aynen icim gibi.

Sorular soruyor, bir yol ariyordum ona söylemeliydim icinde kopan firtinalari ona anlatmaliydim.

Ve kararimi verdim....

Gönderi tarihi:

Onu ararken birde söyleyecegim kelimeleri bir bir tekrarliyordum...hatta ezberlemistim...

Nerde oldugunu da cok iyi biliyordum, su anda evinde olmaliydi. Sanki doga benden yanaymis gibi, birden yagmurun kesilmesi, banada bir aydinlik vermisti...

Evine yaklastim..ve zili caldim....kapiyi...

Gönderi tarihi:

Onu ararken birde söyleyecegim kelimeleri bir bir tekrarliyordum...hatta ezberlemistim...

Nerde oldugunu da cok iyi biliyordum, su anda evinde olmaliydi. Sanki doga benden yanaymis gibi, birden yagmurun kesilmesi, banada bir aydinlik vermisti...

pardon kesiyorum

kapyı.. burdan devam eden

çok kötü dökecek bilinç altını dikkatli olsun yeni yazacak kişi.. :D

Gönderi tarihi:

...kapıyı açan olmadı ordan taşınalı çok olmuştu.sanki diğer yarım da onunla gitmişti ümitsizce koşmaya başladım sonra,cihan mı çizgi oldu çizgi mi cihan bilinmez cürümüm var belki suçum sevmek,yağmurun..........

Gönderi tarihi:

...kapıyı açan olmadı ordan taşınalı çok olmuştu.sanki diğer yarım da onunla gitmişti ümitsizce koşmaya başladım sonra,cihan mı çizgi oldu çizgi mi cihan bilinmez cürümüm var belki suçum sevmek,yağmurun..........

temkin işte

eee sonra nolmuş :D

Gönderi tarihi:

evet boşlukları dolduralım lütfen ..ava giden avlanır mışş :sweatingbullets::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.