Φ asktan1 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 öyle bir kar yagiyorki disarida,öyle bir firtina ki..Icim ürperiyor..Kisi severim aslinda.ne güzel olur sicacik,citir,citir yanan söminenin basinda oturup atesi izlemek...Disarida dizlerine kadar karin yigili oldugunu bilip iyice sarilmak hirkana.Bazen pencere kenarinda kar tanelerinin nazli nazli düsüsünü izlersin gözlerin agirlasir uzaniverirsin oturdugun kanepeye saniyeler alir götürür seni rüya alemlerine...Ama bugün biraz daha hircin hava.Firtina kartanelerini coktan alabora etmis savuruyor.Inanilmaz bir soguk keskin,bezdirici.dondurucu... Böyle oldugunda genelde evimde olurum ve disariya cikmak istemem hele birde mecbur kalirsam,cikmam gerekiyorsa,basim tutar,yüzüm asilir... Oysa evimde odunumu atsam sömineme,kitabimi okusam,tarcinli ihlamur kaynatsam kendime,hayaller kursam sonra odunlarin citirtisi esliginde,onu düsünsem doyasiya...Gözlerim dalsa atesin kirmiziligina,alamasam kendimi cekemesem gözlerimi tipki onun gözlerine daldigim gibi... Cok sansliyim ki beni mecbur birakan birsey yok bugün. onu hayal etmek icin zamanim bol ve icim icime sigmiyor.Onu düslemek beni hep heyecanlandiriyor...Uzun boyludu uzun saclari vardi siyah ensesinden omuzlarina inen,beyaz tenine ne yakisirdi kirmizi, iri motifli balikci kazagi. Kemikli elleri ni sokardi fitilli,kadife siyah pantolonuna,bir bakisi vardi ki bizim sokaga.Gözleri turkuazdi... Alıntı
Φ asktan1 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Burada hikaye devam ettirmek isteyen birileri yok galiba...yada öyle meraki olan birileri yok.. Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 saçları kahverengi, kaşları o kadar düzgündüki sanki hepsini bir ipe dizmişler. birde iki yanağındaki gamzeler gülümsediğinde ortaya çıkar ya... Nede yakışıyor değil mi ona.... DEVAMI DAHA SONRA... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 saçları kahverengi, kaşları o kadar düzgündüki sanki hepsini bir ipe dizmişler. birde iki yanağındaki gamzeler gülümsediğinde ortaya çıkar ya... Nede yakışıyor değil mi ona.... DEVAMI DAHA SONRA... "ipe dizilmiş" hissi veren kaşları herkesi korkuturdu (o nasıl kaşsa ipe dizilmiş hele bide turkuaz gözler ) Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Hic kimseyi ona benzetemiyordum, dünyada hic bir varlik onun kadar temiz duru, güleryüzlü, alcakgönüllü olamazdi. Aslinda bakinip durmustum hep, her gördügümü onunla kiyaslamistim, ama hayir bulamamistim. dünyada sanki tek o, tek o vardi beni tamamlayan, beni oldugum gibi kabul eden, .... Ona öyle alismistimki...onsuz olmayi düsünemiyordum...fakat o... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Hic kimseyi ona benzetemiyordum, dünyada hic bir varlik onun kadar temiz duru, güleryüzlü, alcakgönüllü olamazdi. Aslinda bakinip durmustum hep, her gördügümü onunla kiyaslamistim, ama hayir bulamamistim. dünyada sanki tek o, tek o vardi beni tamamlayan, beni oldugum gibi kabul eden, .... Ona öyle alismistimki...onsuz olmayi düsünemiyordum...fakat o... kaşlarıyla herkesi korkutuyordu.. Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Sen ne kadar espiri yetenekli bir arkadaşsın... Harcanıyorsun sen bu forumda Cem Yılmaz'ın yanına git ya... Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Fakat ben biliyordum, kaslar insana verilen bir ayricalikti. Her Insanin kaslari, kendine has, yüzüne uygun verilmisti. Aslinda korkutmuyordu, neden öyle bir sey aklima gelmisti sanki. Benim onu sevdigim gibi, o beni sevmiyor, biliyordum benim varligim onu mutlu ediyor, fakat beni kendine cok yakin Abisi gibi görüyordu. Bunu bilmem beni büs bütün yikiyordu. Bir yolunu bulmaliydim... Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 ...ve şimdi çekip gitti gecenin sessiz karanlığında,ve şimdi yapa yanlız kaldım bir başıma.sokak ortasında rüzgarın bir o yana bir bu yana savurduğu bir poşet torbasından farksızım şu anda. daha bi sert esmeye başladı şimdi... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Fakat ben biliyordum, kaslar insana verilen bir ayricalikti. Her Insanin kaslari, kendine has, yüzüne uygun verilmisti. Aslinda korkutmuyordu, neden öyle bir sey aklima gelmisti sanki. Benim onu sevdigim gibi, o beni sevmiyor, biliyordum benim varligim onu mutlu ediyor, fakat beni kendine cok yakin Abisi gibi görüyordu. Bunu bilmem beni büs bütün yikiyordu. Bir yolunu bulmaliydim... yoksa sorun kaşlarımmıydı çünkü benimkiler hiç de ipe dizilmiş hissi vermiyordu.. Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Sanki icimde kopanlar havaya yansimis gibi, benimle ayni hizada olmasi icin, firtinalar kopartiyordu, aynen icim gibi. Sorular soruyor, bir yol ariyordum ona söylemeliydim icinde kopan firtinalari ona anlatmaliydim. Ve kararimi verdim.... Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Onu bulup herşeyi anlatacağım.... Yollara düştüm ve onu aramaya başladım. Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Onu ararken birde söyleyecegim kelimeleri bir bir tekrarliyordum...hatta ezberlemistim... Nerde oldugunu da cok iyi biliyordum, su anda evinde olmaliydi. Sanki doga benden yanaymis gibi, birden yagmurun kesilmesi, banada bir aydinlik vermisti... Evine yaklastim..ve zili caldim....kapiyi... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Onu ararken birde söyleyecegim kelimeleri bir bir tekrarliyordum...hatta ezberlemistim... Nerde oldugunu da cok iyi biliyordum, su anda evinde olmaliydi. Sanki doga benden yanaymis gibi, birden yagmurun kesilmesi, banada bir aydinlik vermisti... Evine yaklastim..ve zili caldim....kapiyi... pardon kesiyorum kapyı.. burdan devam eden çok kötü dökecek bilinç altını dikkatli olsun yeni yazacak kişi.. Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 dogville o yeni yazacak kisi sen olsana!!! Biz belki döktüremeyiz, hadi senden bekliyorum devamini!! Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 dogville o yeni yazacak kisi sen olsana!!! Biz belki döktüremeyiz, hadi senden bekliyorum devamini!! hah hah ha saliha ben bekliycem avımı Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 o zaman bende beklerim, baskasi yazsin. derim. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 o zaman bende beklerim, baskasi yazsin. derim. hadi bakalım.. Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Onu ararken birde söyleyecegim kelimeleri bir bir tekrarliyordum...hatta ezberlemistim... Nerde oldugunu da cok iyi biliyordum, su anda evinde olmaliydi. Sanki doga benden yanaymis gibi, birden yagmurun kesilmesi, banada bir aydinlik vermisti... Evine yaklastim..ve zili caldim....kapiyi... ...kapıyı açan olmadı ordan taşınalı çok olmuştu.sanki diğer yarım da onunla gitmişti ümitsizce koşmaya başladım sonra,cihan mı çizgi oldu çizgi mi cihan bilinmez cürümüm var belki suçum sevmek,yağmurun.......... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 ...kapıyı açan olmadı ordan taşınalı çok olmuştu.sanki diğer yarım da onunla gitmişti ümitsizce koşmaya başladım sonra,cihan mı çizgi oldu çizgi mi cihan bilinmez cürümüm var belki suçum sevmek,yağmurun.......... temkin işte eee sonra nolmuş Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 ...kapıyı açan olmadı ordan taşınalı çok olmuştu.sanki diğer yarım da onunla gitmişti ümitsizce koşmaya başladım sonra,cihan mı çizgi oldu çizgi mi cihan bilinmez cürümüm var belki suçum sevmek,yağmurun.......... evet boşlukları dolduralım lütfen ..ava giden avlanır mışş Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 altinda onu görür gibi oldum. pesinden kostum, seslendim....Lale diye seslendim... Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 altinda onu görür gibi oldum. pesinden kostum, seslendim....Lale diye seslendim... ........ fakat sesimi duyan olmadı, bir daha seslendim elimi omzuna koydum .. o değildi koşmaya devam ettim... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 ........ fakat sesimi duyan olmadı, bir daha seslendim elimi omzuna koydum .. o değildi koşmaya devam ettim... pardon araya girdim yine fantastico topla nasıl topluyorsan saliha bile tıkandı Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Ben hic bir zaman tikanmam, biraz sonra bombayi patlaticam. hhahah Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.