Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Ama gün geliyor okuyamıyorum. Maddi sıkıntılardan dolayı. Zaten az okuyan bir milletiz bare okuyanlara acıyında birazcık ucuz satın kitapları.. Laf aramızda Allahtan bizim kitapçı veresiye veriyor. Ay başında anlaşıyoruz sonra şu kitapçının adresini bana da versen Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Her gün haberlerde daha önce herhangibir "AF" nedeniyle serbest bırakılan ve tekrar suç işleyen insan müsfettelerini gördükçe ben birilerinin yedi nesline bela okuyorum... Alıntı
Φ iremeric Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 ayda bır gunde bır bılmemnede ne kadra okumanın bence bı anlamı yok tutupda okuduum sayfa sayısını da saymam hıc onemlı olan ıcın den gelmıs olması ona ıhtıyac duyman okumaya ıhtıyac duyduun surece okursun bu bır alskanlık deılse ben ayda bır gunde bır okurum dıe saymanında ancak ben sacmalk olduuıunu dusunuorm hazır yerıde gelmısken toplıum okumuo dıe vıdı vıdı edıolar toplum ztn karnını doyuracak parayı bulursa emınım onada yonlenır tutupda en uyduruk kıtaba bıle 10mılyn fıat verıpde okunmamakdan sıkayet edıolarsa bıazhmet tıcaret işine bıraz ara versınler yeter cunku!!!! Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 benim kitap okuma olayım biraz farklı dönem dönem oluyo....bazen 4-5 ay hiç elime almam,bazende 1 ayda 15-20 kitap okurum. ama her alışverişe çıktığımda muhakkak 3-4 kitap alırım..... Alıntı
Φ harbikizsevda Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Okumak ve yeni şeyler öğrenmek çok güzel 280 sayfalık bi kitabı bi günde bile bitirdiğimi hatırlarım dahada cok okuduğum olmustur Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 bişiler okumayı çok severim..gazete,dergi,kitap..vs..psikolojime göre değişir bazen bir haftada 3-4 kitap okurum(çok beğendiysem eğer gecem gündüzüme karışır)alışverişlerimde kitap ve müzik cd leri almak vazgeçilmez alışkanlığımdır Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Akıcıysa anında biter. Yok tam tersiyse sallantıda... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 kitabı seversem başladıgım gün mutlaka biter Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.