Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 şimdi ben senin bu yazına ne demeliyim.... hem söylediğin yaşın benimle alaksı da yok neyysee konuşmuyorum... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 şimdi ben senin bu yazına ne demeliyim.... hem söylediğin yaşın benimle alaksı da yok neyysee konuşmuyorum... ya ben oraya 16 yazmıştım vallahi şimdi 26 görünüyo Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Benmi değiştirdim... Öyle yazmışsın işte.. Bir ülkenin nekadar emin ve kararlı olup olmadığı o ülkenin silgi tüketimiyle doğru orantılıdır.. kx Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 dogvilleeeeeeeeee sesim geliyor muu orayaaa ya uğraşma benimle yaaa sende lisede ki kızlar gibi çekemiyon beni hayrett 16 yasındayım ama liseden eski günler gibi bahsediyorum ... ne garip dimi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Benmi değiştirdim... Öyle yazmışsın işte.. Bir ülkenin nekadar emin ve kararlı olup olmadığı o ülkenin silgi tüketimiyle doğru orantılıdır.. kx bu sözü kx in söylediği yemin ederim çok belli berceste derdest edin yine Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yalan borcumuzmu var.. Alsak aldığımz şahsı yazardık.. Ben gizlemem google teknolojisinin olduğu bir ortam var.. Ayrıyetten "elin atıyla ota gitmem.. bu da kx" Litaretüre geçilsin lütfen.. Ota gitmek: Ot biçmeye gitmek .. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ya bende kültür bakanlığının sitesinden mvlana müzesini izliyorum... ne ayrı bir atmosferi var mevlananın ya... özledim şimdi mesneviyide mevlanaya gidince okumaya başlamıştım... ve neyin o tarif edilmez atmosferi... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ya bende kültür bakanlığının sitesinden mvlana müzesini izliyorum... ne ayrı bir atmosferi var mevlananın ya... özledim şimdi tasavvufi bi havaya mı girdin yani kral yine anlamadın yanlış anladın o söz tam senlik demek istedim ne kadar fuzuli yani Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 evet yaaa... VARLIK KÖR OLMASAYDI O'NDAN ERİRDİ... ne güzel demiş değil mi mevlana... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Bir adamın çıkmışsa ruhi.. Onun için her söz fuzuli.. Berceste Konyaya davetlisin misafirim ol.. Seni mevlanaya götürecem.. Korkma bende kalmıcaksın, otele bırakır otelden alırım seni.. Geliş gidiş yatış kalkış yeme içme ve her türlü harcıma Meram Mavi İnt Cafe tarafından karşılanacaktır.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Bir adamın çıkmışsa ruhi.. Onun için her söz fuzuli.. Berceste Konyaya davetlisin misafirim ol.. Seni mevlanaya götürecem.. Korkma bende kalmıcaksın, otele bırakır otelden alırım seni.. Geliş gidiş yatış kalkış yeme içme ve her türlü harcıma Meram Mavi İnt Cafe tarafından karşılanacaktır.. ruhunun olmadığını nasılda biliyo gayba iman berceste mevlanayı hep öyle sanma ben onun hikayelerinide okudum doğrusu okuyamadım Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ne sanmalıyım peki? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Onun için her söz fuzili karşı tarafa ithaftır.. Ben kastedilseydim "söylediği" olurdu.. Bu arada hayırdır sendemi marxists..? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ne sanmalıyım peki? boşver kirlenmesin güzel kafanda mevlana imgesi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sevgili berceste arkadaşın sözlerini mühimseme.. Kastettiği hazreti mevlanın sekr sarhoşluğundaki sözleridir.. Sekr'in ne olduğunu bilirsindir.. O bakımdan beni anladığına eminim.. Daha detaylı konuşmak istersen bir topic bile açabiliriz.. Hallacı mansur misali.. Onu anlamak için en az onun gibi olmalısın.. Yerden ayın yüzeyini ne kadar seçebilirsin.. kx..? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sevgili berceste arkadaşın sözlerini mühimseme.. Kastettiği hazreti mevlanın sekr sarhoşluğundaki sözleridir.. Sekr'in ne olduğunu bilirsindir.. O bakımdan beni anladığına eminim.. Daha detaylı konuşmak istersen bir topic bile açabiliriz.. Hallacı mansur misali.. Onu anlamak için en az onun gibi olmalısın.. Yerden ayın yüzeyini ne kadar seçebilirsin.. kx..? benim bahsettiğimde bi sarhoşluk zaten ama ne uğruna bilinmez Bu arada hayırdır sendemi marxists..? bu ne demek Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Eğer yazdıklarından haberin varsa ve bilinçli yazıyorsan o soruyu sana sormalı o ne demek.. Sevgili berceste sekr hali içki ile olan bir hal değildir.. Tam tersi süluk hallerinden bir haldir.. Tasavvuf bilginin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama.. Kafana takılanı istediğin an sorabilirsin.. İki elim kanda olsa klavyeye yetişirim.. Hele ortada yüksek değerlerimiz söz konusuysa.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Eğer yazdıklarından haberin varsa ve bilinçli yazıyorsan o soruyu sana sormalı o ne demek.. Sevgili berceste sekr hali içki ile olan bir hal değildir.. Tam tersi süluk hallerinden bir haldir.. Tasavvuf bilginin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama.. Kafana takılanı istediğin an sorabilirsin.. İki elim kanda olsa klavyeye yetişirim.. Hele ortada yüksek değerlerimiz söz konusuysa.... yekten birine marksistmisin diyorsun yüksek değerlerine ne diyen oldu Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazdıklarını bana sorma.. Sanki kendi ismini bana sorar gibisin.. Yukarıya bak kendi yazılarını tekrar oku.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazdıklarını bana sorma.. Sanki kendi ismini bana sorar gibisin.. Yukarıya bak kendi yazılarını tekrar oku.. ya mevlanaya bişey demek ne haddime çok severim onun mesajlarını bu yüzden yakıştıramam bazı hikayeleri ona Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 O halde önce düşün sonra yaz.. Neymiş mevlana imgesi kirlenmesin falan.. Ayrıca o bazı hikayelerin kime ait olduğu tartışılıyor bugün. Uzun konu bu.. Neyse ben kaçar.. Geç oldu.. Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 artık yavaş yavaş hayata atılınca, okuyup bişeyler öğrenmenin gerekliliğini hissediyo insan. eskiden kitap okuyamazdım, alışık olmadığımdan. ama şimdilerde çok keyif veriyo bana kitap okumak. birşeyler öğrenmiş olmanın verdiği özgüvenle yaşamak bambaşka bir şey. ve insan gerçekten de öğrenince... bazen girerim kitapçıya, seçerim kafama göre 2-3 kitap, neyse parası veririm. hiç arkasından düşünmem kitaba verdiğim paranın. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 okumadan önce kendini çok bilgili sanabiliyorsun fakat okudukça hayata dair çok başka pencerelerinde mevcut oldugunu ve senin bu hayat yolunda öğrenmek gereken bir yığın mevzu olduğunu anlıyorrsunn... Ben hep kitapları okyanusa benzetmişimdir... Dışardan bakarak anlayamazsın... Dalmadan ne kadar derin ve kıymetli olduğunu bilemzsin Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 okumadan önce kendini çok bilgili sanabiliyorsun fakat okudukça hayata dair çok başka pencerelerinde mevcut oldugunu ve senin bu hayat yolunda öğrenmek gereken bir yığın mevzu olduğunu anlıyorrsunn... Ben hep kitapları okyanusa benzetmişimdir... Dışardan bakarak anlayamazsın... Dalmadan ne kadar derin ve kıymetli olduğunu bilemzsin boğulanları da gördük Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bende diyecekyim de neyyse dedim noktayı iyi koyalım ben hala bir boğulan görüyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.