Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 dosto ve balzacı önerdiğim adreste bulabilirsin verdiğin siteden suan anna karaninayı dinliyorum Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 almasına alırım da... biraz daha açsak hiçte fena olmaz diyorum... ne diyebilirmki hızlıyım ben sadece şunu söylemek istiyorum okuyan sözde aydın insanlar tanıdım öyle okuyor öyle okuyorlarki ama merkep onlar bilgi yüklü merkep vuronski ve anna aşkı tolstoy iyidir o sonra sana aldatan kadın kitaplarından bir iki isim öneririm istersen clover Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ne diyebilirmki hızlıyım ben sadece şunu söylemek istiyorum okuyan sözde aydın insanlar tanıdım öyle okuyor öyle okuyorlarki ama merkep onlar bilgi yüklü merkep vuronski ve anna aşkı tolstoy iyidir o sonra sana aldatan kadın kitaplarından bir iki isim öneririm istersen clover Allahu teala ayeti kerimede de bizlere bunu belirtmiyor mu? Okuduğu ile amel etmeyenlerin hali nicedir acaba... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 verdiğin siteden suan anna karaninayı dinliyorum dedim ama adam pek bir ruhsuz okuyor Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Allahu teala ayeti kerimede de bizlere bunu belirtmiyor mu? Okuduğu ile amel etmeyenlerin hali nicedir acaba... aynen öyle bazen okuma yazma bilmeyen bir dilenci di,yelim yaptığım sohbetin tadını okumaktan kör olmuş birinden alamıyorum ayrıca bide okudukça kitap dünyasında kalan yaşamayı unutanlar var atatürk demişya edebiyat eylemi öldürür... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 özü köz olanın , sözü öz olur boşuna denmemiş.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Okumak, iki ruh arasında aşıkane bir mülakattır... Her yabancı intiba vuslatın büyüsünü bozar... İster güneş ışıldasın gök kubbede, ister duvarda bir petrol lambası yansın... Pencerede şakıyan kuşlardan bize ne... Reel olan tabiat değil, kitaplarda görülen rüyadır... Meçhule açılan bir kapıdır kitap... Meçhule, yani masala, esrara, sonsuza. C.M Tanırmısınız..? Okumak bunamayada iyi gelir.. Evet edebiyat eylemi öldürür ama şu manada öldürür.. Yapılan edebiyatı anlamadığınız zaman ölü bir eyleme sebebiyet verirsiniz ve karşınızdakinide öldürüverisiniz.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sen hangi tür kitap arıypsun söyle.. Ona göre bulalım.. İşimin bir parçasıda kitap tez vs.. dedin bende sana isim isim söyledim... ama fikir kitaplarından bişey bulamadım... tabi rus edebiyatından çok güzel eserler vardı.. Çok tşk... Fakat madem bana deşifre yaptırdın , o yazarların eserlerini bulmak senin vazifen oldu desem çok mu olur Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 özü köz olanın , sözü öz olur boşuna denmemiş.... ya ya değil mi değil mi berceste terez raken var fransız şimdi raguen miydi zolanın ordada var aldatan kadın onuda okuyabilirsin bir kitap daha vardı ya hah buldum madam bovary flaubert yine aldatn kadın Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 berceste ben konuşmuyorum kralla ona sorarmısın cm cemil meriç miymiş şu okumaktan kör olan Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 cemil meriç mi hakikaten ? öyleyse ben severim .... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Berceste o na söyle santi metre olacak hali yok.. Elbette Cemil Meriç.. Sevgili berceste istersen o kitapları bulayım birde okuyveriyim sana.. Bak biz bu işleri ücretli yapıyoruz. Sonra faturanı keserim.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Berceste o na söyle santi metre olacak hali yok.. Elbette Cemil Meriç.. Sevgili berceste istersen o kitapları bulayım birde okuyveriyim sana.. Bak biz bu işleri ücretli yapıyoruz. Sonra faturanı keserim.. berceste ona söylermisin bana bir gülme hali, geldi ama kendi espirisine sanmasın sen sor bana ondan hayır çıkmaz çıksa bile tutar başına kalkar hangi kitaplar bana söylşe Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 duydun mu dogville Cemil meriç miş ücretli hıı tamam ben ücretini gönderirim sen bir bulda inş.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Kakarım tabi.. Bedelsiz bir dünyadamı yaşıyoruz sandın.. Espirime gülmediğin için teşekkürler.. Zira benim yüzümden gülmüş olacaksın.. Seni güldürmeyi hiç düşünmüyorum.. Ağla....... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 not : ben elçi falan değilim leo busqalio ve Dale carnegia bulursan sevinirim Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yüzüklerin efendisi üçlemesini iki günde bitirmiştim. Zamanım olduğunda çok fazla kitap okurum.. Hele bazı yazlar ailemle gittiğimiz dağ evinde temiz hava altında ve karşımda orman balkonda okudğum kitapların zevki ya da Gökdağına çıkıp ağaçlar altında okuduğum kitapların keyfini asla başka bi şeyde bulamam.. Kitaplar en kutsal emeklerimizdir.. Okumasak dahi saygı duymalıyız. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 not : ben elçi falan değilim leo busqalio ve Dale carnegia bulursan sevinirim tamam ama ne pintimiysin sen parana kıyda kitap al ya da getirt dur bi gogıla yazıyım bu arada kral adam sandler din ya erol taş olmuşsun. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 tamam ama ne pintimiysin sen parana kıyda kitap al ya da getirt dur bi gogıla yazıyım bu arada kral adam sandler din ya erol taş olmuşsun. hemende patenti yapıştırdın yani dogville supersin hem kralx nette okuyorum deyince bende sordum mevzu oradan açıldı... hadi sen işine devam et bakimm ara araa Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Kızlar buz gibisiniz.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ya onlara baktım ve hatırladım ben dale carnegia nın üzüntüyü bırak yaşamaya bak ını okumuştum bilmiyorum bende bir ara şöyle bir düşünce vardı mutsuzsun ve kitap takviyesiyle ayakta kalıyosun canın mı sıkkın aç dale yi kendine gel yok bu sen anna yı dinle devam şöyle başlıyo dimi bu.............cd.................altı................nokta.....krler.....derneği.tara...........ücretsiz........... bilmem ne Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 birde dokuz numaralı otobüsle cennete bir sevgi yolculuğu var Leo ' dan... lisedeyken 9 numaralı otobus ile eve dönerken ne de okurdum onu, sanki eve gitmiyorum sevgi yolculuğu yapıyorum cennete doğru Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 birde dokuz numaralı otobüsle cennete bir sevgi yolculuğu var Leo ' dan... lisedeyken 9 numaralı otobus ile eve dönerken ne de okurdum onu, sanki eve gitmiyorum sevgi yolculuğu yapıyorum cennete doğru hah hah hah şunu koysam kısca oluyodu ha uzatıpta hah hah bak hala uzatıyom neyse seni liseli sevgi dolu saf kız dın o zamanlar ha Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 hı hıı ya dikkat ediyorum da ne zaman kitap okumaktan bahsetsem hep belediye otobusu lafı geçiyor... soğuk ve şehirler arası otobuste vazgeçtim çocuk olmaktan ve beslenme çantamda otlu peynir kokusuydu babam Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 hı hıı ya dikkat ediyorum da ne zaman kitap okumaktan bahsetsem hep belediye otobusu lafı geçiyor... soğuk ve şehirler arası otobuste vazgeçtim çocuk olmaktan ve beslenme çantamda otlu peynir kokusuydu babam istediğin kadar vazgeç hey millet berceste 26 yaşında ondan bu kadar liseden bahsediyo hala çocuksun sen nasıl çıkacan şaka Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.