Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 sen olayı kapmıssın kurbanımsan falan neyyse ya öyle konuşan insanlar da var nihayetinde... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 eeeeeeee berceste artık öğrensek zatı muhteşeleri ne kadar oukyor hı Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 pardon ya ben yanlış okumusum... kurbanım falan değilsin... ben kurban kesilirken bile bakamayan biriyim ya Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 eeeeeeee berceste artık öğrensek zatı muhteşeleri ne kadar oukyor hı neyse şuna bi cevap alalım. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 eeeeeeee berceste artık öğrensek zatı muhteşeleri ne kadar oukyor hı yok efendim estg... ama su topiğin başından beri ben sana sordum sen söyle bir ama ben sunu söyleyeyim hangi kitabı okursam okuyayım önsöz okumam sayılıdır okuduklarım... benim de böyle bir takıntım var... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 yok efendim estg... ama su topiğin başından beri ben sana sordum sen söyle bir ama ben sunu söyleyeyim hangi kitabı okursam okuyayım önsöz okumam sayılıdır okuduklarım... benim de böyle bir takıntım var... kitabı bitirir sonra önsöz e dönerim öyle önsözler var ki kitabın tüm heyecan gizem yok ediyor Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 evet cevap alalım efendim..., olaya bak ya sanki devlet sırrı açıklayacak Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 evet cevap alalım efendim..., olaya bak ya sanki devlet sırrı açıklayacak başlık senin öncü olman lazım hadi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Evet kitap okuyorum arkadaşlar.. Okuduğum kitaplar... Delikanlının el kitabı.. Kız tavlama teknikleri kitabı.. Jest ve mimikler hakkında kitaplar.. Yazılım açıkları kitabı. Hayat kitabı.. Cinali.. Şaka bi tarafa cafeci olmadan önce haftada en az bir kitap bitirirdim.. Ama şimdi online okuyoruz.. Kitaplar artık internette.. Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Günde basılı olarak iki gazete okurum. Internetten hergün yerel ve uluslararası basından ve sitelerden gündemi takip eder forumlara katılırım. Eğitimim ve işim gereği okuduğum ve okumak zorunda olduğum kitapların ötesinde Türk ve Dünya edebiyatı yazarlarına ait kitapları fırsat bıldukça okurum. Okumaktan kimseye zarar gelmez bazen elime ne geçerse okurum. Hiçbir kitaba karşı öyargım olmaz... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Güzel bir okuyucusun anakonda.. Anakondalarla aranda gizemli bir ilişkimi var..? Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 başlık senin öncü olman lazım hadi Söylüyorum rahatla Açıkçası tam net birşey söyleyemeyeceğim... ama her gün okumaya çalışıyorum... bazen bir - iki günde , bazen haftada yada daha uzun sürede bir kitap bitirdiğim olur... haleti ruhiyemle alakalı açıkçası... ama ne olursa olsun bir kaç sayfada olsun her gün okumaya çalışıyorum... Şaka bi tarafa cafeci olmadan önce haftada en az bir kitap bitirirdim.. Ama şimdi online okuyoruz.. Kitaplar artık internette.. Şu adresi bana da versen diyorum Okumaktan kimseye zarar gelmez bazen elime ne geçerse okurum. Hiçbir kitaba karşı öyargım olmaz... Günümüzde öyle insanlar var ki , sadece kendi fikir dünyasına yakın kişileri okuyorlar... Katılmadıkları , hatta düşmanca baktıkları insanların fikirlerini bile tam manasıyla bilemiyorlar... Ama farklı fikir sahiplerinin kitaplarını da okumak insanın ufkunu genişletir ve objektif yaklaşımlar sergilemesine neden olur... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sevgili berceste internet ortamında bir çok kitaba ulaşabilirsin.. Ama genellikle fikir kitaplarına .. Onun dışında pek fazla bulamazsın.. İstediğin bir kitap varsa bildirmen yeterlidir... Gerekli linkleri sana gönderebilirim.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ asktan1 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Millet olarak cok az okudugumuz kesin bikere Ama ben kitapsiz yasayamam illaki vardir aktüel okudugum bir kitap... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Söylüyorum rahatla Açıkçası tam net birşey söyleyemeyeceğim... ama her gün okumaya çalışıyorum... bazen bir - iki günde , bazen haftada yada daha uzun sürede bir kitap bitirdiğim olur... haleti ruhiyemle alakalı açıkçası... ama ne olursa olsun bir kaç sayfada olsun her gün okumaya çalışıyorum... e tabi başlığı açan ayda bir anca okuyorum diyecek değil şu istediğin adre s kültür bakanlığının sitesine gir orda altı nokta körler derneği izmir in hazırladığı sesli kitaplar var hem bilgisayarın karşısında okumaktan gözlerin yorulmaz hem de klasikler seslendirilmiş orayı öneriyorum link eklemeyide öğrenmiştim şimdi link eklemiyim sen bakarsın berceste Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 walla bazen beğendiim kitapları 3-4 kez okuyorum hiç abartısız [hala niye okuduğumu anlamış diilim.. ] başka kitaplra gelince hafta da bir falan heralde bisim hocalr duymasın kurşuna dizerler Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ha bu arada önceden yane okul tatile girmeden her gün kitap okumak zorunluydu.. o zmanlar çok okuyodum şimdi bıraktımm.. Alıntı
Φ DEĞİŞİM Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 "kitap okumak istediğim zaman oturur birtane yazarım "( Benjamin Disraeli) okumayı bırakıp artık yazmaya başlasak ... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sevgili berceste internet ortamında bir çok kitaba ulaşabilirsin.. Ama genellikle fikir kitaplarına .. Onun dışında pek fazla bulamazsın.. İstediğin bir kitap varsa bildirmen yeterlidir... Gerekli linkleri sana gönderebilirim.. Sevgilerimle.. Ben aradım fakat bulamadım... Rus edebiyatından bir kaç kitap buldum... Zaten bende daha ziyade fikir kitaplarını okumayı severim... fakat hiç raslamadım... bana site adresi verirsen sevinirim bu arada senin dediklerin ne tür fikir kitapları? yada örnek olarak kimlere ait? e tabi başlığı açan ayda bir anca okuyorum diyecek değil şu istediğin adre s kültür bakanlığının sitesine gir orda altı nokta körler derneği izmir in hazırladığı sesli kitaplar var hem bilgisayarın karşısında okumaktan gözlerin yorulmaz hem de klasikler seslendirilmiş orayı öneriyorum link eklemeyide öğrenmiştim şimdi link eklemiyim sen bakarsın berceste Eee sen hala cvp vermemişsin ama... ahh dogville ahh.. ne diyeyim ben sana... dediğin siteye de bakacağım inş... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sen hangi tür kitap arıypsun söyle.. Ona göre bulalım.. İşimin bir parçasıda kitap tez vs.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Ben aradım fakat bulamadım... Rus edebiyatından bir kaç kitap buldum... Zaten bende daha ziyade fikir kitaplarını okumayı severim... fakat hiç raslamadım... bana site adresi verirsen sevinirim bu arada senin dediklerin ne tür fikir kitapları? yada örnek olarak kimlere ait? Eee sen hala cvp vermemişsin ama... ahh dogville ahh.. ne diyeyim ben sana... dediğin siteye de bakacağım inş... berceste okumanın acı çekmek olduğuna inanırım ve çok yıprandım desem cevabı alırsın sanırım Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Mesela Dosto , Balzac ve Shakespeare eserleri olabilir... Fikir kitabı olarak Seyyid Kutup , Mevdudi vb.. olabilir... Leo busgalio , Dale carnegia olabilir.. vs... vs.. ya çok varda bir an aklıma pek gelmedi... suan aklıma gelenler bunlar... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Mesela Dosto , Balzac ve Shakespeare eserleri olabilir... Fikir kitabı olarak Seyyid Kutup , Mevdudi vb.. olabilir... Leo busgalio , Dale carnegia olabilir.. vs... vs.. ya çok varda bir an aklıma pek gelmedi... suan aklıma gelenler bunlar... dosto ve balzacı önerdiğim adreste bulabilirsin Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 berceste okumanın acı çekmek olduğuna inanırım ve çok yıprandım desem cevabı alırsın sanırım almasına alırım da... biraz daha açsak hiçte fena olmaz diyorum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 http://www.altkitap.com http://www.e-kitapmerkezi.com www.BireyselGelisim.com http://www.bedavakitap.com Sevgili berceste belki admin linkleri silebilir ama bir bak bu linklere.. Bunlar sadece bazıları... Forumlarda da çok var.. Ama aradığın kitabın adını girersen bulmak daha kolay.. Aramayı bildikten sonra.. Sevgilerimle.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.