Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Ama gün geliyor okuyamıyorum. Maddi sıkıntılardan dolayı. Zaten az okuyan bir milletiz bare okuyanlara acıyında birazcık ucuz satın kitapları.. Laf aramızda Allahtan bizim kitapçı veresiye veriyor. Ay başında anlaşıyoruz sonra şu kitapçının adresini bana da versen
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Her gün haberlerde daha önce herhangibir "AF" nedeniyle serbest bırakılan ve tekrar suç işleyen insan müsfettelerini gördükçe ben birilerinin yedi nesline bela okuyorum...
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl ayda bır gunde bır bılmemnede ne kadra okumanın bence bı anlamı yok tutupda okuduum sayfa sayısını da saymam hıc onemlı olan ıcın den gelmıs olması ona ıhtıyac duyman okumaya ıhtıyac duyduun surece okursun bu bır alskanlık deılse ben ayda bır gunde bır okurum dıe saymanında ancak ben sacmalk olduuıunu dusunuorm hazır yerıde gelmısken toplıum okumuo dıe vıdı vıdı edıolar toplum ztn karnını doyuracak parayı bulursa emınım onada yonlenır tutupda en uyduruk kıtaba bıle 10mılyn fıat verıpde okunmamakdan sıkayet edıolarsa bıazhmet tıcaret işine bıraz ara versınler yeter cunku!!!!
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl benim kitap okuma olayım biraz farklı dönem dönem oluyo....bazen 4-5 ay hiç elime almam,bazende 1 ayda 15-20 kitap okurum. ama her alışverişe çıktığımda muhakkak 3-4 kitap alırım.....
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl Okumak ve yeni şeyler öğrenmek çok güzel 280 sayfalık bi kitabı bi günde bile bitirdiğimi hatırlarım dahada cok okuduğum olmustur
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl bişiler okumayı çok severim..gazete,dergi,kitap..vs..psikolojime göre değişir bazen bir haftada 3-4 kitap okurum(çok beğendiysem eğer gecem gündüzüme karışır)alışverişlerimde kitap ve müzik cd leri almak vazgeçilmez alışkanlığımdır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.