Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ne kadar sürede bir kitap okuruz? her gün ? haftada bir ? ay da bir ? yoksa hiç mi? kitap okuma alışkanlığına ne derece sahibiz? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bu foruma katılmadan önce okul kütüphanelerinden aldığım kitapları okuyordum.. kitap okumak güzel bi alışkanlıktır.. okul zamanı derslerde okurduk haftada bir saat.. ama şimdi okulda yok artık kitabı okumanın da keyfi kalmadı.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ne kadar sürede bir kitap okuruz? her gün ? haftada bir ? ay da bir ? yoksa hiç mi? kitap okuma alışkanlığına ne derece sahibiz? yoksa hiç mi japonlar gezerek bile kitap okuyorlar yoksa çi miydi her neyse ve fransızlar ordan getirtiğim bi kaç kitaptan biliyorum kitapların kenarlarını renkli yapıyor kirlenmesin diye Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 sen onu bunu anlatmayı bırakta söyle bakim ne kadar kitap okuyorsun Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 sen onu bunu anlatmayı bırakta söyle bakim ne kadar kitap okuyorsun ve eeeeeeeeeeeeeee berceste ımmmmmmmmmmmmmmmm bide italyanlar eeeeeeeeee şöyle eeeeeeeeeeeeee yaparmış Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ya bu arada bende japonluk yada çinlik yok ama , ortaokuldayken belediye otobüsünde ayaktayken bile kitap okurdum. bir o yana bir bu yana savrulurken kimi zaman tenefüse çıkmaz hatta kapılıp derste bile kitap okurdum kaçak kaçak Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ya bu arada bende japonluk yada çinlik yok ama , ortaokuldayken belediye otobüsünde ayaktayken bile kitap okurdum. bir o yana bir bu yana savrulurken kimi zaman tenefüse çıkmaz hatta kapılıp derste bile kitap okurdum kaçak kaçak garanti çok bilmişin tekiydin ve diğer kızlar seni çekemiyodu Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bugün iyi ki iyi değilsin.. birde iyi olsan ... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bugün iyi ki iyi değilsin.. birde iyi olsan ... yo yo ben inadına yaşıyorum ve kime inatsa senin alışkanlığını alalım önce bugünden ortaokulda hız yapmışsın sonra ne oldu bir düşüş falan hı doğru söyle Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 sen bir yuvarlama da olsa bana cvp ver... ben yavaş yavaş bu günlere geleceğim inş. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ben kitap okurum hiç olmazsa ayda bi tane.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ne güzel... bence de en azından ayda bir kitap okumak gerekli... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ne güzel... bence de en azından ayda bir kitap okumak gerekli... berceste latif kişilk ayda bire ne güzel diyosan senin ki yıl başına kaç düşüyı Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 canım sen bu ulkede ayda bir kitap okyan kaç insan bulabilirsin ki ? Alıntı
Φ grejuva Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ben türkçe öğretmenliğinde okuyorum ve buradaki manzara berbat insanlar (ki bunlar geleceğin eğitimcileri!) kitap okyumayı angarya olarak bile görüyorlar (hepsi değil tabi) bir yerlerde yanlış yapıldı ama nerde? Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 herkes işin kolayına kaçmak istiyor... eğitimci diyorsunuz fakat , sizinle okuyanlar acaba eğitimci olma idealistliği içerisindeler mi ? yoksa... ? Alıntı
Φ grejuva Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 herkes işin kolayına kaçmak istiyor... eğitimci diyorsunuz fakat , sizinle okuyanlar acaba eğitimci olma idealistliği içerisindeler mi ? yoksa... ? e tabi kaç tanesine bu mesleği severek yapacaklarını, isteyerek mi okuduklarını sormak gerek.birçok kişi öğretmenliği sağlam kapı görüyor ama onların da suçlu oldukları tartışılır... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 garanti çok bilmişin tekiydin ve diğer kızlar seni çekemiyodu bak bunu yeni gördüm... çok bilmiş değilimdir... ama evet diğerleri beni çekemiyordu ee sonuçta bilmişlik yapmasan bile bir yerden patlak veriyor birde kahretsin ki okulda ki en popüler bendim ee meşhurlukta zor tabi Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 e tabi kaç tanesine bu mesleği severek yapacaklarını, isteyerek mi okuduklarını sormak gerek.birçok kişi öğretmenliği sağlam kapı görüyor ama onların da suçlu oldukları tartışılır... evet direk olarak sorun onda yada bunda diyemiyoruz... Çünkü baştan atılan temeller sağlam değil malesef... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 bak bunu yeni gördüm... çok bilmiş değilimdir... ama evet diğerleri beni çekemiyordu ee sonuçta bilmişlik yapmasan bile bir yerden patlak veriyor birde kahretsin ki okulda ki en popüler bendim ee meşhurlukta zor tabi hangi okuldaydın sen o popülerlik sana 50 haneli bir köyün tek orta okulundan mı gelmişti yoksa Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 hangi okuldaydın sen o popülerlik sana 50 haneli bir köyün tek orta okulundan mı gelmişti yoksa bak beş parmak geliyor hııı istersen hemen suraya öz geçmişimi yazayım töbee töbee Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 evet gülüm ama bizim köy 60 haneliydi Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 evet gülüm ama bizim köy 60 haneliydi gurban yazıyodu değişmiş Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ya sonra bie düşümdüm biz anca gülüm diyoruz yaa hem sanane bee Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ya sonra bie düşümdüm biz anca gülüm diyoruz yaa hem sanane bee hayır kurbanınsam kötü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.