Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl canım nsılsın görüşmeyeli.umarım zamanın iyi geçmiştir..öpüyorum kocaman tşk. sedoş abla.. özlettin kendini.. benim zamanım herşeye rağmen güzel zevkli ve neşeli geçti..seninkini sormalı.. bu arada bende öpüyorum kocaman..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Kııs bi de bize sor sen Gerçi ben de gittiğim tatilden bişi anlamadım demişsinya sende bızım kervana katıldın o mesele işte..istanbul ıstanbul olalı hiç görmedı böyle keder
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl demişsinya sende bızım kervana katıldın o mesele işte..istanbul ıstanbul olalı hiç görmedı böyle keder Canıım yaa üzülme Napalım elimizden bişey gelmiyor..
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl ya olurmu öyle şey,unutmuşum belkıde ama bu sana verdiğim değeri göstermezki..hem ben sana anı defterı açmıştım hemı de. .benım için çok değerlisin bunu bil Sensiz olmuyo be Kızamıyorum da
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.