Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar ama bak büyük büyük SAYMAN yazmışın.... sayman Allah ıyılığını versın emi çatladım burda gülmekten.
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar yok canım olamaz yada olabilir neyse ben fesadım galiba yanlış düşünüyorum neyse ya..bişe demıcem içimde kalsın
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl iyi tatiller sedelina... umarım tatilde kafanı bulandıran sorularına cevap bulur ve çıktığın yolda emin adımlarla devam edersin Sevginin gerçek sahibine emanet ol
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl ama bak büyük büyük SAYMAN yazmışın.... ben ne zaman yazmışım hatırlayamadımmm yaa
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl ya yol dediğin çekilecek gibi değil sedelina gitiğin yerden yazamazmısın benide almışsın kara listene aman listene diycektim canım iyi yolculuklar
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl uyy ablam gitmiş ben yokken hayırlı yolculuklar ablacum sağ salim dönersun inşallah kısır borcun var bana biliyosun dimi 2 ay boyunca kısır yemicem senin yaptığını yicem ona göre hadi görüşürüz
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl Topic neredeyse üç sayfaya çıkacak.. Hala gitmedimi.. Bilmem giitiyse şehirde havai fişek gösterisi başlamıştır..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl Bilmem giitiyse şehirde havai fişek gösterisi başlamıştır.. Yazık gittiği yerdeki insanlara
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl Arkadaşlar sevgili sedelina'yı 10'30 otobüsü ile Ablası ve kız kardeşi ile billikte gönderdim... Hesi çok şeker ve tatlı insanlar ki herşeyden önemlisi çok iyi tertemiz bir yürekleri var... Onları tanımış olmak gerçektan çok mutluyum... En kısa zamanda da aramızda olacağını, hepinizi çok sevdiğini ve sizleri çok özleyeceğini söyledi... Hayrıca onun adına bu forumda bulunan herkese sevgi ve saygılarını özellikle belirti... .
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl Arkadaşlar sevgili sedelina'yı 10'30 otobüsü ile Ablası ve kız kardeşi ile billikte gönderdim... Hesi çok şeker ve tatlı insanlar ki herşeyden önemlisi çok iyi tertemiz bir yürekleri var... Onları tanımış olmak gerçektan çok mutluyum... En kısa zamanda da aramızda olacağını, hepinizi çok sevdiğini ve sizleri çok özleyeceğini söyledi... Hayrıca onun adına bu forumda bulunan herkese sevgi ve saygılarını özellikle belirti... . kaptırırım ben şimdi kendimi hepimizi bir aile sanırım gerizekalı bir duygusallık olur
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl Evet aynen öyle bayan ville.. Bende bir zamanlar bu duyuyu yaşamıştım ve gerizelkalı bir duygu olduğunu anladım...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl yok beee ... bişiler hissettiysek güzel bişiler...bunuda tatmak lazım derim...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 18 yıl yok beee ... bişiler hissettiysek güzel bişiler...bunuda tatmak lazım derim... ve sonra biri çıksın ve tüm güzelliği büyüyü mahvetsin bende eşekten düşmüşe döneyim yine
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.