Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl Yazar senin yüzünde de bişeler yapmak lazım..çok boş bıraktık seni acıkmışsındır
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl Yazar bende benım taurus abim izleyemedi dıye vahlanıyordummm..ne temiz kalplıymışsın hahahahaaaa ha bide kaynanan sevıomuş
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl Zaten bi kaynanam seviyomuş herhalde.. İzledim ve hayata bakış açım değişti artık tuvaletteyken nimete saygısızlık ediyorum hissi basıyor bünyemi..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Zaten bi kaynanam seviyomuş herhalde.. İzledim ve hayata bakış açım değişti artık tuvaletteyken nimete saygısızlık ediyorum hissi basıyor bünyemi.. hahahahaaaaa.hiç güleceğim yoktu ya ben ızlemedım başını gördum ve kapadım..kardeşim izlemiş onun yorumları bıle benı sonuna kadar bakabıldınya bravo
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Son lokmaya kadar izledim.. (Niyeyse..) Allah ta senı güldürsun..ay karnım ağırdı gülmekten beeee valla gözlerım yaşardıı ya o ızlenırmı ya duyunca bile kötü oluyorum
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl Yazar temiz kalpli abimee Yastayım Yoksun yine varlığım sürünüyor Sensizliğim bilinmiyor Sen gittin gideli ellerim hep titriyor Kalbim bu acıyı saklıyor Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Seni son gördüğüm yerde yıllar sonra O gün geldi yine aklıma Bu kez bir elimde kızım içimde fırtına Göçüp gittiğin o yolda Sen varmışsın gibi her gece ışığı kapatmadım Gel gör ki ben hala yokluğuna alışamadım Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek Bu aşkı bertaraf etmek Bu kez sana söyleyecek ne çok şey vardı İsterdim bak unutmadım demek Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Sen öldün ben bu sevdayı kalbime gömdüm Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Bugün doğum günün yanında değilim Bu yüzden hiç iyi değilim Yaşlandım artık bıraktığın gibi değilim Üstelik bir kızım var evliyim Yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün Şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor Yastayım hiç kimse bilmiyor Sen varmışsın gibi Her gece ışığı kapatmadım Hastayım hiç kimse bilmiyor
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl İyiyim prenses,valla beni kesmedi ama evet 2-1 bitti.. Sen nasılsın..
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl iidir işte ders çalıştım şimdi de bakam bi forum ne alemde dedim.. daldım sohbete işte
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl AMİN::: herkese duam odur abi...... zor iş bea.. sınavlar ahh ahh ni zaman bitçek bu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.