Φ şirin Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 şirin cok bayıyorsun ahahahaha çok kötü dimi kolonya getireyim mi ayılırsın belki... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 kolonya getireyim mi ayılırsın belki... hayıııııııır biz en iyis havadan sudana geçelim kovacaklar bizi Alıntı
Φ Khalimero Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Kızı bu taktiklerle tavlayabilirsiniz tabi ama muhtemelen böyle tavlanan kız daha önceden gözüne kesitrmiştir sizi ve racon gereği yapıyodur ve söylüyodur bir çok şeyi eve atmaya da gelince o kız sizden cok daha önce karar vermiştir belkide eve atılmaya . Unutmayın ava giden avlanır Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Bu da ne ya...)) Kim kimi eve atıyor.. Aslında teknoloji gelişsede msn den indirsek aşkımızı.. Fena olmaz...)) Bu arada sende hoş geldin bakalım aramıza sevgili Khalimero.. Sen khali köyünden meromusun..?? Khali mero... Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ redkit3424 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2012 ya aslında bence kızına göre deişir akıllı kızsa numaralara bayat esprilere kanmaz.Biraz genel kültürü az ise zeka seviyesi az ise en aptal esprilere bile güler sen de kendini adam sanırsın.Henüz kadınları anlayan birisi doğmadı doğmayacakta bence O kadar basit bence Alıntı
Φ oguz339 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2012 sevgilim için nasıl bir hediye almam lazım yardım eder misiniz 18 yaşında 14 şubat için yardımlarınızı bekliyorum Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2012 Bu arada taktikleri deneyen oldu mu hiç? Kullanıcılar memnun mu bir anlasak... Alıntı
Misafir asi kral 42 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2014 Kıza nasıl açılmalıyım Alıntı
Misafir özgür Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2014 Bunların hepsi yalan asıl erkek taşfırın erkeğidir Alıntı
Φ episkop Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2015 Kıza nasıl açılmalıyım emin ol hic farketmez Alıntı
Misafir ali Gönderi tarihi: 21 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2015 Yok ya galiba ask oldum Alıntı
Misafir volkan Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2015 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2015 öncekile insanları kötü amaçlı kullanmak huyum değil mutluluk dediğiniz insanları aldatarak sevinmek değil mutluluk yürek de sevgiden paylaşmak ve yüreğini ortaya koyandir insanin paylaşmak isdedigi o kadar dertleri vardır ki Alıntı
Misafir kralar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2015 Çok güzel yardımcı oldu. Teşekkürler... Alıntı
Misafir Emre Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2015 Kız tavlamak istiyorum Alıntı
Misafir ibrahim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2015 Çok güzel bilgiler Alıntı
Φ man_Turk Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2015 BAK KURT ARKADAŞ BİR BAYAN OLARAK SANA BİRKAÇ TİYO VEREYİM BİRİNİ ETKİLEMENİN İLK KOŞULU ONA YAKIN OLACAKSIN AYNI MEKANI PAYLAŞACAKSIN.ARTI BAYANLAR KOMİK ERKEKLERİ SEVER BİRAZ ESPRİLİ OLACAKSIN.YERİ GELİNCE KISKANÇ YERİ GELİNCE TAŞ FIRIN OLACAKSIN..... VALLA O YAZIYI OKUMADIM BUNLAR ŞAHSİ FİKRİMDİR.İŞ ASLINDA SENDE BİTİYOR BİRAZ YETENEK VARSA YOLUN AÇIKDEMEKTİR. MESLEK VAR SAYILIR.M.M OLMA YOLUNDA EMİN OLMAYAN ADIMLARLA İLERLİYORUM. İşe yaramaz sanki Alıntı
Φ Kelkelen Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2015 5 kızdan sonrasını okumadım Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2015 Bir kız yüzünden kendimi murat boz yaptım ya Alıntı
Φ lotuseaster Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 evet, çok mantıklı. baya da güzel tespit var. ne denir yani, bu kadar uğraştıysan kesinlikle bi kadını haketmişsindir. Alıntı
Φ rahatlikbatiyor Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2016 bilsem burda olmazdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.