Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 19 yıl şirin cok bayıyorsun ahahahaha çok kötü dimi kolonya getireyim mi ayılırsın belki...
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 19 yıl kolonya getireyim mi ayılırsın belki... hayıııııııır biz en iyis havadan sudana geçelim kovacaklar bizi
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 19 yıl Kızı bu taktiklerle tavlayabilirsiniz tabi ama muhtemelen böyle tavlanan kız daha önceden gözüne kesitrmiştir sizi ve racon gereği yapıyodur ve söylüyodur bir çok şeyi eve atmaya da gelince o kız sizden cok daha önce karar vermiştir belkide eve atılmaya . Unutmayın ava giden avlanır
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 19 yıl Bu da ne ya...)) Kim kimi eve atıyor.. Aslında teknoloji gelişsede msn den indirsek aşkımızı.. Fena olmaz...)) Bu arada sende hoş geldin bakalım aramıza sevgili Khalimero.. Sen khali köyünden meromusun..?? Khali mero... Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2012 13 yıl ya aslında bence kızına göre deişir akıllı kızsa numaralara bayat esprilere kanmaz.Biraz genel kültürü az ise zeka seviyesi az ise en aptal esprilere bile güler sen de kendini adam sanırsın.Henüz kadınları anlayan birisi doğmadı doğmayacakta bence O kadar basit bence
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2012 13 yıl sevgilim için nasıl bir hediye almam lazım yardım eder misiniz 18 yaşında 14 şubat için yardımlarınızı bekliyorum
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2012 13 yıl Bu arada taktikleri deneyen oldu mu hiç? Kullanıcılar memnun mu bir anlasak...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2015 10 yıl öncekile insanları kötü amaçlı kullanmak huyum değil mutluluk dediğiniz insanları aldatarak sevinmek değil mutluluk yürek de sevgiden paylaşmak ve yüreğini ortaya koyandir insanin paylaşmak isdedigi o kadar dertleri vardır ki
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2015 9 yıl BAK KURT ARKADAŞ BİR BAYAN OLARAK SANA BİRKAÇ TİYO VEREYİM BİRİNİ ETKİLEMENİN İLK KOŞULU ONA YAKIN OLACAKSIN AYNI MEKANI PAYLAŞACAKSIN.ARTI BAYANLAR KOMİK ERKEKLERİ SEVER BİRAZ ESPRİLİ OLACAKSIN.YERİ GELİNCE KISKANÇ YERİ GELİNCE TAŞ FIRIN OLACAKSIN..... VALLA O YAZIYI OKUMADIM BUNLAR ŞAHSİ FİKRİMDİR.İŞ ASLINDA SENDE BİTİYOR BİRAZ YETENEK VARSA YOLUN AÇIKDEMEKTİR. MESLEK VAR SAYILIR.M.M OLMA YOLUNDA EMİN OLMAYAN ADIMLARLA İLERLİYORUM. İşe yaramaz sanki
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2016 8 yıl evet, çok mantıklı. baya da güzel tespit var. ne denir yani, bu kadar uğraştıysan kesinlikle bi kadını haketmişsindir.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.