Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:angry: Varya benim kara listemde şu magazin programları var dayanamıyorum artııııııkkkkkkk bitsin bu çile düzgün bişeyler yayınlansın artık...En sonunda kanalmı kumam gerek ne? :angry:
Gönderi tarihi:

:angry: Varya benim kara listemde şu magazin programları var dayanamıyorum artııııııkkkkkkk bitsin bu çile düzgün bişeyler yayınlansın artık...En sonunda kanalmı kumam gerek ne? :angry:

Seveceğin filmler alıp seyret arkadaşım..Toplumumuzun yüzde doksanının izlediğini savunduğu belgeselleri seyret...

Hem reytingine de katkıda bulunmuş olursun...

Gönderi tarihi:
Nekkadar aydınlık insanlarmışızbe kimsenin kızdığı birşey yomuş sinirlerinizimi aldırdınız he yoksa siz bakim...

bu konuları tv radyo toiclerınde çok konuştuk..

kızıyoruz ama dev medyaya sıyasetçıler bıle karışmıyor kii..

ben tv ızlmıyorum..fılm alıyorum ızlıyorum..arada tartışma proğramlarına bakıyorum ve haberlere..

bıde en son babalr duyar dizisi.onun dışında açtığım yok açıkça söyluyorum..

ayrıca belgesel olsun deyıpte zırvadan şeyleri ızleyen ınsanlar da çok açıkçası :D

Gönderi tarihi:

bende tv izlemem pek...

Kendime göre sevdiğim bir kaç kaliteli program dışında...

Eskiden tartışma programlarını izlerdim...Fakat şimdi bakıyorum da onlar da zaman kaybı sadece..

Objektiflikten uzak , laf dalaşı olmus sadece reyting uğruna yapılan...

Tv programlarını eleştirmeye başlarsak sanırım bu işin içinden çıkılmaz...

Varya benim kara listemde şu magazin programları var dayanamıyorum artııııııkkkkkkk bitsin bu çile düzgün bişeyler yayınlansın artık...En sonunda kanalmı kumam gerek ne?

herkes öyle diyor ama...

o saat gelince millet magazin izliyor ve bazı (......) insanların elinden de günü gelince magazin dergileri gazete ekleri düşmüyor...

Ama sükür ki hayatımda magazine yönelik bir şey ne okudum ne de bir kaç dk. dahi olsun izledim...

Gönderi tarihi:

türkiye gibi ülkelerde televizyon gazete gibi basın araçlarını elinde tek bi kişi bulunduruyosa, o medyaya güvenmeyin sakın. türkiye'deki magazin olgusu 1980'lerden sonra basınımıza yerleştirilmişti. amaç, insanları uyutmak. bbg, televole felan düşününce de uyuyanların da azımsanmayacak kadar fazla olduğunu farkedebiliriz.

Gönderi tarihi:

Bende sana katılıyorum televizyonda doğru düzgün birşey yok. Zaten bilgisayar varken ne gerek var televizyona...

Tv yada Pc ...

Sonuçta bir şeye aşırı bağımlılık yine de bir sorun aslında...

Kitap okumak varken...

Ama malesef böyle bir gaflete de düşebiliyoruz -_-

Gönderi tarihi:

Bende nefret ediyorum magazin programlarından..birde futbol programları hele hele yaşlı başlı adamların

saatlerce gereksiz maç yorumlarıda cabası..yok faul yok penaltıymış...ayyyi yazması bile stres

oyun oynanmış bitmiş bunu saatlerce konuşmanın anlamı ne! nereyi açarsanız açın aynı anda aynı programlar.. aynı konular... allahtan internet var. :devil:

Gönderi tarihi:

Yeri geldiğinde kitap okuyoruz merak etmeyin. Ama bilgisayarda bağımlılık yaptığı gibi aslında kita<pta bir süre sonra siz fark etmeden bağımlılık yapıyor okumadan uyuyamazsınız bir süre sonra.

diğerlerine göre birçok artısı olan bir bağımlılık ama...

ee tabi fazla aşırısı da .....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.