Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Ben beyin cerrahıyım da o yüzden yuk canım Beyin cerrahı da olsan insan kendi beyniyle oynamamalı demi yane oyuncak mı bu Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 yuk canım Beyin cerrahı da olsan insan kendi beyniyle oynamamalı demi yane oyuncak mı bu Zaten hem beyin cerrahı değilim hem de,oynamak niyetinde olsam başka birinin beyniyle oynarım,değil mi yav Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Zaten hem beyin cerrahı değilim hem de,oynamak niyetinde olsam başka birinin beyniyle oynarım,değil mi yav -------------------- aklıma gelmedi diil Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 şu hale bak ameliyat haneye çevirdiniz topicimi.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 şu hale bak ameliyat haneye çevirdiniz topicimi.. ösür Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ösür yok estağfurullah espri yapmıştım şu mimikleri kullanmayı alışkanlık edemedim işte Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 aklıma gelmedi diil Forumun akıl küpü Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Forumun akıl küpü leviathan allam ya Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ben biraz taş kalpli olduğum için iletkenimde aldığım elektriği anlamadan toprağa iletiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 sakın taş yürekli ve mermer yürekliyle bi tanışıklığım var deme yağmur yüreklim Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 rütbemi yükselttiler gene kanki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Hayırlı olsun o vakit Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 sağolasın cümlemize Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 ben biraz taş kalpli olduğum için iletkenimde aldığım elektriği anlamadan toprağa iletiyorum Teşekkür ederim, YağMerTaş Yürek. Mesajın anlamlı oldu. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ne kadar aldıgım önemli deil de bana dokunanlara elektirik verecegimden eminim... Ya hiç bişeye dokunamıom, elektirik çarpıo Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ya hiç bişeye dokunamıom, elektirik çarpıo yürekliye dokun iletkenmiş toprağa iletiverir senin için Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 yürekliye dokun iletkenmiş toprağa iletiverir senin için Yürekli nerde Acil topraklama lazım bana Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 elektrik alınır elektrikçiiii elektrikçi geldi hanımmmmmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 elektrik alınır elektrikçiiii elektrikçi geldi hanımmmmmm Kaça alıosun kilosunu Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 senin gibi güzel bir bayandan paramı alınır hatali hanım sana beleş ver elini Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 senin gibi güzel bir bayandan paramı alınır hatali hanım sana beleş ver elini Tsk ederim ya.. Saolasın Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Ben hala kimseden elektirk alamıyorum;bizim mahalleden kaynaklanıyordur.Devamlı elektrik kesiliyor be Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Ben hala kimseden elektirk alamıyorum;bizim mahalleden kaynaklanıyordur.Devamlı elektrik kesiliyor be Alamıo olabilirsin ama elektirik veriosun Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Alamıo olabilirsin ama elektirik veriosun Teşekkürler,işte belediye farkı(aynı mahalleden çıkmayız inşallah ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Teşekkürler,işte belediye farkı(aynı mahalleden çıkmayız inşallah ) Aşağı mahalleden ben .. Sen de kenar mahalleden olmalısın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.