Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bazen 3 oluyon ne bılım.canımsın ya gıss benden başka yok gısss seni seven başka güzelyaz yok canım benim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 elektrık almadıklarımı saycam: glorıa tanvakti sardunya paula erbay güzelyaz taşkalplı arman yumote gull taurus gece mıne krıptex emre s hayal_et suheda berceste dogvılle dıpnot bilimselci yam yam celıne aça fıgaro manıdar gecekuşu ahırzaman adrenalın cerenımoo natalıa sayman bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 şükürler olsun yarabbi... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 sayman bırden senı çok özledımmm bekle ekrandan ışınlanıom yanınaaaaa Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 yarabbim uyumadan kabus gördüm sankim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 arkan da bı el var saymannn Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ewet.. bohem o beni ziyarete gelmiş... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Demek benden hiç elektrik alamadın sedelina hı .. demek buz gibiyim...Ama sorun bende değil buralarda son günlerde hava soğuk ya onun etkisindendir aman neyyse sanki ben senden almıştım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 gıss aynen bu yönde benim elektriklerde , paylaşıyos yani fasla yasmas korkma Ne korkcam yahu Faturayı siz ödeyeceksinis nasıl olsa yaw durun ya benı bılmeyenler yanlış anlıyo sonra,bak ortam gerıldı burda az önce Seni bilenlerde seni doğru anlamıyoki Sedelinam ne elektrik çarpmış gibi çırpınıyonki elektrık almadıklarımı saycam: gece bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar Kısss tam ben diyecektim bak sen benden önce yasmışsın Sakın elektrik alayım diye oralardan kalkıp yanıma gelme Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 öylesine garip yaratıklarız ki biz insanlar, ya kavramlara sahip olmadıkları anlamlar yüklüyor ve onları zaten maliki olmadıkları bu anlamların bozulmasından ötürü eleştiriyoruz ya da anlamlarını deforme ederek kapsamlarını daraltıp sonra da aslında kavramın içerdiği lakin bizlerin kelime anlamından çıkartmış bulunduğumuz yönlerini görünce şaşırıyoruz. bu, arabaların aslında kara yollarında ulaşımı sağlamak için yapılmış oldugunu unutup hareket eden araba görünce şaşırmaya benziyor. birde frekans muhabbeti var ki ona hiç girmeyelim... hadi konuya bağlı kalıp cevabımı da vereyim... şuan da forum da negatif elektrik aldığım kimse yoktur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Frekansına girebilirmiyim Zeynommm Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 aynı frekanstamıyız ki acep biz... gel gel, frekans elektrikten daha masrafsız pille çalışıo Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Hangi frekanstasınız yahu ben kayboldum.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Birçoğundan nötr yada negatif.. İçim ısınmadı gitti birilerine.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 benim de elktrık aldığım oldu ilk uye ıken birinden ama elektriğimi gerilime çevırdı malesef Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 millet ik günden elektirk alıyor... ben ise neredeyse bir yıldır üyeyim foruma fakat yeni yeni... ben de bir gariplik mi var acep Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 millet ik günden elektirk alıyor...ben ise neredeyse bir yıldır üyeyim foruma fakat yeni yeni... ben de bir gariplik mi var acep hayır garıplık yok,benım kasdım fıkırsel anlamdaydı zaten..fıkırlerını beğenırsın bı ınsanın o mesele işteee Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bende zaten ilk günden canım cicim olanlara şaşıyorum... Allah bilir kırk yıllık arkadaşlarına o derece samimiyet göstermiyorlardır Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Birçoğundan nötr yada negatif.. İçim ısınmadı gitti birilerine.. işte beklediğim konuğum kral nasılsın..? benim ilk elektrik aldığım kişi sen oldun çünkü foruma ilk katıldığım gün yenisin galiba hoşgeldin demiştin...buda beni buraya kilitledi...ve avatarın çok pozitif...hırçın ama iyi niyetli..yakışıklı ama zor.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Fikirsel elektirik, kültürel elektirik, düşünsel elektirik, dinsel elektirik, biçimsel elektirik, üslupsal elektirik, karizma elektriği ve sonuçta kastettiğimiz elektirik; gönül elektiriği... Konuyu başka yerlere kanalize etmenin anlamı yok... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Fikirsel elektirik, kültürel elektirik, düşünsel elektirik, dinsel elektirik, biçimsel elektirik, üslupsal elektirik, karizma elektriği ve sonuçta kastettiğimiz elektirik; gönül elektiriği... bu ne ya ben kültürel ve fikirsel elektiriği rica ediyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 işte beklediğim konuğum kral nasılsın..? benim ilk elektrik aldığım kişi sen oldun çünkü foruma ilk katıldığım gün yenisin galiba hoşgeldin demiştin...buda beni buraya kilitledi...ve avatarın çok pozitif...hırçın ama iyi niyetli..yakışıklı ama zor.. Hmmm demek benden alktirik aldın bohem.. Bari trafo sağlammı gümlemesin.. Bende senin şu iletinden sonra, senden elelktrik aldım.. Umarım faturası çok gelmez.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Fikirsel elektirik, kültürel elektirik, düşünsel elektirik, dinsel elektirik, biçimsel elektirik, üslupsal elektirik, karizma elektriği ve sonuçta kastettiğimiz elektirik; gönül elektiriği... Konuyu başka yerlere kanalize etmenin anlamı yok... genel bakış açımdan söyledim..istersen hepsini geri alırım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Arkadaşlar az daha sabırlı olursak hangi mesajın kime yazıldığı ve neden yazıldığı bellidir.. Mesajları alan aldı.. Sevgili bohem senle ilgili olan mesaj bir üstte kaldı.. Lütfen acele etmeyiniz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.