Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bana göre karşımdaki insandan aldığım elektrik çok önemli. Bu forumdada aynı şey söz konusu benim için. İllaki yüzyüze tanımak gerekmiyor ! bana göre tabii.. Yazışarakda ruh uyumu hissediliyor..önemli olan iletişim tabiiki.. Şimdi soruyorum! Sizler bu forumda birbirinizden elektrik yani ruh uyumu..alabiliyormusunuz? ve en çok kimden? Bunu illada bana değil tabii...benim topiğim içindede birbirinize sorabilirsiniz.. ok..? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 benım çok sevdiğim ınsan var.hatta bi çoğuyla çok özel dostluğumuz var.. ben ınsanları fıkırlerine,yaşına,görünüşüne vs..katogorıze etmediğim için biçokla anlaşabılıyorum.. terbıyesız,saygısız ve argovari bir insan olmasın yeter.. ya senden elektrık alamdım bohem,elektrıklermı ne kesık acep Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bu Termik Elektrik santrallerini en çok Ökkeş Kankim Ece aplam Güzelyaz AÇA nickli üyelerden alıyorum... Kıslar umarım bu elektrik size aynı şekilde yön buluyordur Zira fatura çok kabarık Pardon birde Sedelina diye biri dolanıyor bu forumda bana acaip elektrik veriyo bu kıss Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 benım çok sevdiğim ınsan var.hatta bi çoğuyla çok özel dostluğumuz var.. ben ınsanları fıkırlerine,yaşına,görünüşüne vs..katogorıze etmediğim için biçokla anlaşabılıyorum.. terbıyesız,saygısız ve argovari bir insan olmasın yeter.. ya senden elektrık alamdım bohem,elektrıklermı ne kesık acep Olabilir açık olmanda güzel.. Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Valla sanki birileri benim elektiriğimi kesmiş kimseden elektirik gelmiyorrrrrrrrrrr... Borcum falanda yok ama kesinti sebebini öğrenemedim...Jeneretörlede daha ne kadar idare edebilirim bilmiyorummmm... Biri yardım etsin... Acaba prizimi denesem Ne?????? Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Valla sanki birileri benim elektiriğimi kesmiş kimseden elektirik gelmiyorrrrrrrrrrr... Borcum falanda yok ama kesinti sebebini öğrenemedim...Jeneretörlede daha ne kadar idare edebilirim bilmiyorummmm... Biri yardım etsin... Acaba prizimi denesem Ne?????? Süperdi çok güldüm Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Süperdi çok güldüm Valla gülmek gibsi yok yalnız olsamda çok mutluyum yeni olduğum için pek fazla kişi tanımıyorum. Yeni hat çektim bakalım Santrale ulaşacakmı elektirikler bi gelse varya sabahları zor olmuyorda akşamları biras zorluk çekiyorum... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Valla gülmek gibsi yok yalnız olsamda çok mutluyum yeni olduğum için pek fazla kişi tanımıyorum. Yeni hat çektim bakalım Santrale ulaşacakmı elektirikler bi gelse varya sabahları zor olmuyorda akşamları biras zorluk çekiyorum... bende yeni sayılırım..ama sanırım bu santral yanacak benim elektriğimden..*********ti dimi.. buzlukta sakla.... Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bende yeni sayılırım..ama sanırım bu santral yanacak benim elektriğimden..*********ti dimi.. buzlukta sakla.... Sendede varya voltaj yüksek çıkti hımmm... Benim santralede bi el atbe yanmayı bırak ampul bile yakamıyor... Yardımcı ol bohem Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Arkadaşlar yaydığım elektrik 2000 Wat ın üstündedir.. Eşleşenler yada bu elektriği taşıyabilenler buyursun.. Ben bazılarının gerilimini taşıyamıyorum.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bu Termik Elektrik santrallerini en çok Ökkeş Kankim Ece aplam Güzelyaz AÇA nickli üyelerden alıyorum... Kıslar umarım bu elektrik size aynı şekilde yön buluyordur Zira fatura çok kabarık Pardon birde Sedelina diye biri dolanıyor bu forumda bana acaip elektrik veriyo bu kıss gıss aynen bu yönde benim elektriklerde paylaşıyos yani fasla yasmas korkma Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 gıss aynen bu yönde benim elektriklerde paylaşıyos yani fasla yasmas korkma en azından pozitif cevap..ve yüreğin açık sağol canım Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Arkadaşlar yaydığım elektrik 2000 Wat ın üstündedir.. Eşleşenler yada bu elektriği taşıyabilenler buyursun.. Ben bazılarının gerilimini taşıyamıyorum.. Çok güzel kral kesinlikle katılıyorum... Kasıntı kibir..benide gerer.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Sendede varya voltaj yüksek çıkti hımmm... Benim santralede bi el atbe yanmayı bırak ampul bile yakamıyor... Yardımcı ol bohem Dimi..gurban.. nezaman istersen sana yüksek voltajlı ampuller bağlarım Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Dimi..gurban.. nezaman istersen sana yüksek voltajlı ampuller bağlarım Bağla bağla renga renk olsun Fatura gelirse bende karışmam bunu bilesin. Sonra kaçak kullanıyo diyede başımız belaya girmesin sakin valla bak sonra ne elektrik kalır ne voltaj nede ampul Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Olabilir açık olmanda güzel.. hayır şakaydı,henuz tanımıyorum senı ama sıcak bırıne benzıyorsun.hoşgeldın Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 sedoş senin tesisatta sorun var herhalde senden elektrik alamıyom.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 iyi ya hala hayattasın sayman ben çarparım adamı Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bi hatta bana atıverin yoksa kaçağa başvuracağıııııımmmmmm Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Elektrik faturalarını nereye yatırıcaz..? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bi hatta bana atıverin yoksa kaçağa başvuracağıııııımmmmmm ya bukadar sıcak ınsandan elktrık alamdın mı vay elektrık alamz seni hayyy Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Elektrik faturalarını nereye yatırıcaz..? otomatiğe bağladık,her banka alıyooo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Ben kimseden elektirik alamıom Bizim santrallerde mi sorun var acep Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Elektrik faturalarını nereye yatırıcaz..? otomatik hesabın vardır biliyorum Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Neyse Allahtan enerji santralinde çalışıyorum.. Elektirkle ilgili sorunum hiç olmadı .. Olanlar düşünsün .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.