Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl Ben beyin cerrahıyım da o yüzden yuk canım Beyin cerrahı da olsan insan kendi beyniyle oynamamalı demi yane oyuncak mı bu
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl yuk canım Beyin cerrahı da olsan insan kendi beyniyle oynamamalı demi yane oyuncak mı bu Zaten hem beyin cerrahı değilim hem de,oynamak niyetinde olsam başka birinin beyniyle oynarım,değil mi yav
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl Zaten hem beyin cerrahı değilim hem de,oynamak niyetinde olsam başka birinin beyniyle oynarım,değil mi yav -------------------- aklıma gelmedi diil
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ösür yok estağfurullah espri yapmıştım şu mimikleri kullanmayı alışkanlık edemedim işte
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl ben biraz taş kalpli olduğum için iletkenimde aldığım elektriği anlamadan toprağa iletiyorum
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl sakın taş yürekli ve mermer yürekliyle bi tanışıklığım var deme yağmur yüreklim
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ben biraz taş kalpli olduğum için iletkenimde aldığım elektriği anlamadan toprağa iletiyorum Teşekkür ederim, YağMerTaş Yürek. Mesajın anlamlı oldu.
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Ne kadar aldıgım önemli deil de bana dokunanlara elektirik verecegimden eminim... Ya hiç bişeye dokunamıom, elektirik çarpıo
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl Ya hiç bişeye dokunamıom, elektirik çarpıo yürekliye dokun iletkenmiş toprağa iletiverir senin için
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl yürekliye dokun iletkenmiş toprağa iletiverir senin için Yürekli nerde Acil topraklama lazım bana
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl elektrik alınır elektrikçiiii elektrikçi geldi hanımmmmmm Kaça alıosun kilosunu
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl senin gibi güzel bir bayandan paramı alınır hatali hanım sana beleş ver elini
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl senin gibi güzel bir bayandan paramı alınır hatali hanım sana beleş ver elini Tsk ederim ya.. Saolasın
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Ben hala kimseden elektirk alamıyorum;bizim mahalleden kaynaklanıyordur.Devamlı elektrik kesiliyor be
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Ben hala kimseden elektirk alamıyorum;bizim mahalleden kaynaklanıyordur.Devamlı elektrik kesiliyor be Alamıo olabilirsin ama elektirik veriosun
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Alamıo olabilirsin ama elektirik veriosun Teşekkürler,işte belediye farkı(aynı mahalleden çıkmayız inşallah )
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Teşekkürler,işte belediye farkı(aynı mahalleden çıkmayız inşallah ) Aşağı mahalleden ben .. Sen de kenar mahalleden olmalısın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.