Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl bazen 3 oluyon ne bılım.canımsın ya gıss benden başka yok gısss seni seven başka güzelyaz yok canım benim
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl elektrık almadıklarımı saycam: glorıa tanvakti sardunya paula erbay güzelyaz taşkalplı arman yumote gull taurus gece mıne krıptex emre s hayal_et suheda berceste dogvılle dıpnot bilimselci yam yam celıne aça fıgaro manıdar gecekuşu ahırzaman adrenalın cerenımoo natalıa sayman bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl sayman bırden senı çok özledımmm bekle ekrandan ışınlanıom yanınaaaaa
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Demek benden hiç elektrik alamadın sedelina hı .. demek buz gibiyim...Ama sorun bende değil buralarda son günlerde hava soğuk ya onun etkisindendir aman neyyse sanki ben senden almıştım
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl gıss aynen bu yönde benim elektriklerde , paylaşıyos yani fasla yasmas korkma Ne korkcam yahu Faturayı siz ödeyeceksinis nasıl olsa yaw durun ya benı bılmeyenler yanlış anlıyo sonra,bak ortam gerıldı burda az önce Seni bilenlerde seni doğru anlamıyoki Sedelinam ne elektrik çarpmış gibi çırpınıyonki elektrık almadıklarımı saycam: gece bunlardan hiç elktrık alamdım valla,buz gibi adamlar Kısss tam ben diyecektim bak sen benden önce yasmışsın Sakın elektrik alayım diye oralardan kalkıp yanıma gelme
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl öylesine garip yaratıklarız ki biz insanlar, ya kavramlara sahip olmadıkları anlamlar yüklüyor ve onları zaten maliki olmadıkları bu anlamların bozulmasından ötürü eleştiriyoruz ya da anlamlarını deforme ederek kapsamlarını daraltıp sonra da aslında kavramın içerdiği lakin bizlerin kelime anlamından çıkartmış bulunduğumuz yönlerini görünce şaşırıyoruz. bu, arabaların aslında kara yollarında ulaşımı sağlamak için yapılmış oldugunu unutup hareket eden araba görünce şaşırmaya benziyor. birde frekans muhabbeti var ki ona hiç girmeyelim... hadi konuya bağlı kalıp cevabımı da vereyim... şuan da forum da negatif elektrik aldığım kimse yoktur
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl aynı frekanstamıyız ki acep biz... gel gel, frekans elektrikten daha masrafsız pille çalışıo
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Birçoğundan nötr yada negatif.. İçim ısınmadı gitti birilerine..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl benim de elktrık aldığım oldu ilk uye ıken birinden ama elektriğimi gerilime çevırdı malesef
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl millet ik günden elektirk alıyor... ben ise neredeyse bir yıldır üyeyim foruma fakat yeni yeni... ben de bir gariplik mi var acep
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl millet ik günden elektirk alıyor...ben ise neredeyse bir yıldır üyeyim foruma fakat yeni yeni... ben de bir gariplik mi var acep hayır garıplık yok,benım kasdım fıkırsel anlamdaydı zaten..fıkırlerını beğenırsın bı ınsanın o mesele işteee
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl bende zaten ilk günden canım cicim olanlara şaşıyorum... Allah bilir kırk yıllık arkadaşlarına o derece samimiyet göstermiyorlardır
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Birçoğundan nötr yada negatif.. İçim ısınmadı gitti birilerine.. işte beklediğim konuğum kral nasılsın..? benim ilk elektrik aldığım kişi sen oldun çünkü foruma ilk katıldığım gün yenisin galiba hoşgeldin demiştin...buda beni buraya kilitledi...ve avatarın çok pozitif...hırçın ama iyi niyetli..yakışıklı ama zor..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Fikirsel elektirik, kültürel elektirik, düşünsel elektirik, dinsel elektirik, biçimsel elektirik, üslupsal elektirik, karizma elektriği ve sonuçta kastettiğimiz elektirik; gönül elektiriği... Konuyu başka yerlere kanalize etmenin anlamı yok...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Fikirsel elektirik, kültürel elektirik, düşünsel elektirik, dinsel elektirik, biçimsel elektirik, üslupsal elektirik, karizma elektriği ve sonuçta kastettiğimiz elektirik; gönül elektiriği... bu ne ya ben kültürel ve fikirsel elektiriği rica ediyorum
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl işte beklediğim konuğum kral nasılsın..? benim ilk elektrik aldığım kişi sen oldun çünkü foruma ilk katıldığım gün yenisin galiba hoşgeldin demiştin...buda beni buraya kilitledi...ve avatarın çok pozitif...hırçın ama iyi niyetli..yakışıklı ama zor.. Hmmm demek benden alktirik aldın bohem.. Bari trafo sağlammı gümlemesin.. Bende senin şu iletinden sonra, senden elelktrik aldım.. Umarım faturası çok gelmez..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Fikirsel elektirik, kültürel elektirik, düşünsel elektirik, dinsel elektirik, biçimsel elektirik, üslupsal elektirik, karizma elektriği ve sonuçta kastettiğimiz elektirik; gönül elektiriği... Konuyu başka yerlere kanalize etmenin anlamı yok... genel bakış açımdan söyledim..istersen hepsini geri alırım
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Arkadaşlar az daha sabırlı olursak hangi mesajın kime yazıldığı ve neden yazıldığı bellidir.. Mesajları alan aldı.. Sevgili bohem senle ilgili olan mesaj bir üstte kaldı.. Lütfen acele etmeyiniz..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.