Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Onda elektrik merkezi yok... çok hoştu eren işte elektrik buna derim
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Bi hatta bana atıverin yoksa kaçağa başvuracağıııııımmmmmm sen şimdi faturayı bana maledcen diye korkuyorum zaten işsizim
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl çok hoştu eren işte elektrik buna derim ne demek şimdi bu nasıl yanii
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Ben kimseden elektirik alamıom Bizim santrallerde mi sorun var acep ben senin santrale bi bakarım belki yanmıştır
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar ne demek şimdi bu nasıl yanii demekki aynı fikirdeyiz onunla
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar daha açık olurmusun sen sayfamın başında benden elektrik alamadığını söyledin..aynı şey benim içinde geçerliydi ama dile getirmedim...sorunu kendimde aradım..erende aynışeyi söyleyince çakıştık..şaka bile olsa şakalar gerçekten yola çıkar..
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Ne biliosun bohem sen Erenin aklından gecenleri.. Kahin misin sen
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl sen sayfamın başında benden elektrik alamadığını söyledin..aynı şey benim içinde geçerliydi ama dile getirmedim...sorunu kendimde aradım..erende aynışeyi söyleyince çakıştık..şaka bile olsa şakalar gerçekten yola çıkar.. hayır o esprıydı sana karşı öyle bışey hıç düşünmedim..eren şaka yapmıştır.eren beni sever.. neyse bu sayede bana karşı hoş bakmadığını öğrenmış oldum.. oysa sana karşı hiçbi negatıf durumum yoktu.ama şimdi sen oluşturdun
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl ''Onda elektrik merkezi yok'' burdan ne anlam çıkarıldığını veya çıkarılmaya çalışıldığını anlamadım... Yazmamdaki maksadın anlaşılmamış olması üzücü. O cümlenin anlamını ben söylemeden başka yerlere çekmişsiniz bile... Onda elektrik merkezi yok... Hala böyle düşünüyorum... Çünkü sedelina elektriğin merkezinde... ben senın saygın ve inceliğinle o elktrığı almıştım zaten..demekki yanılmamışım.. teşekkurlerrr
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl aman nico sesini çıkarma ... sedoş buralarda parçalıycak birilerini arıyo zaten...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl aman nico sesini çıkarma ... sedoş buralarda parçalıycak birilerini arıyo zaten... yaw durun ya benı bılmeyenler yanlış anlıyo sonra,bak ortam gerıldı burda az önce
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl yaw durun ya benı bılmeyenler yanlış anlıyo sonra,bak ortam gerıldı burda az önce saldırmadan önce hep böle duygusal durur maksat ava yaklaşmak... kaaaaaaaççççççççç
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl peki size bişeler düşüneyım fotoğraf başlığında nıa hatırlatıyonuz uslu uslu duruyordum
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl kardeşim 170 milyon elektrik faturasımı olur kim aldı bu kadar elektriği benden...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl oy ablan sevsın senı,bu erbay bı tane ya gıss güzelyaz ikitanemi hee
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl gıss güzelyaz ikitanemi hee bazen 3 oluyon ne bılım.canımsın ya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.