Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl Selam Arkadaslar, Forumda Chat ` ta katilan kullanicilari ayirt edemiyoruz.. Mümkün oldugunca burada katilanlarin, Chat ` ta Forum odasinda olmasi, ayirt edilmesini kolaylastiracaktir. Bu arada bugün birkac arkadaslar az cok tanisdilar ve ara ara gelip ` te sizleri soran bir arkadas var (ismini su an yazmak istemiyorum belki istemez diye ) umarimki hepiniz kendisi ile tanismak firsatini bulursunuz... selamlar
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 19 yıl senelerdir ikiledeyim benim tanımadıgım yok zaten birce hele seni çok iyi tanırım yeni gelen arkadaşlara kimse yüz vermiyor bu yüzden sıkılıp gidiyolar bunlarla kaynaşsak bence daha iyi olur ))
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl bence ikilede forum odası sabitlenirse herkes kendini tanıtır sevgiler
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Açelya sana katılıyorum forum odasına yada şifre koyun oraya girmek işin herkes forum şifresini kullansın kimin formda kimin formda olmadıgını anlarız
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl ya lersie sen nerden cıktın ya şurda konserve balığımı yerken akşam akşam
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl golgi aygiti acaba sen nerden çıktın bişey derdim ama neyse sen anlamışındır
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl iyide bu salak chat odası ikide bir anlamsız banlıyor beni sakıncalıdır almıyoruz der gibi halbuki giriyor bakıyor çıkıyorum bişi yazdığımda yok bir bakıyorum banlısınız giremezsiniz çokta tın...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.