Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl ortadan çok şekerliden az telvesi bol ama bataklık kıvamında olmayan kısık ateşte pişmiş bol köpüklü bir türk kahvesine eveeet , kesinlikle hadi yap da içelim şeker,kahve,cezve..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl al bakalım afiyet olsun =) ama fincanımı yıkayıp geri getir lütfen bulaşık süngeri, bulaşık deterjanı
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl Paraya pula şana şöhrete sevgiye bilgiye ilgiye yani herşeye.............................
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl aa ben hic biseyi olmayan bi zavallı mıyım bunu mu diyosun sethh.. Sethin gözlüge ihtiyacı var
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl oldu mu? Ayrıca tüm gün uyudum ki ben, daha ne uykusu Aries, sabahçıyım ben Paraya kimin ihtiyacı yok ki hem... Masaj koltuğuna
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl ben bilirim maviş benim bebeğim olacak mı ki oyuncak bebeklerim çoook oldu.. ya gerçeği? romantik bi film izlemeye
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.