Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 yok yeni moda sacimi hic taramiyorum artik kitaba ( okumayi sevmedi halde ) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 onceden tarıyor muydun kı p.sa turkıyeye ıhtıyacı var ha bıde ev arkadesıne Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 bilmem kendisini uzaktan tanıyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 aynen evet ya kızım zeynep ne ıhtıyacın varsa gıt su bakkal amcadan alıver sonrada babanın hesabına yazdır sonrada gel paylasalım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 ben hiç paylaşımcı biri değilim bursercan hepsi benimmm Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 onceden tarıyor muydun kı p.sa turkıyeye ıhtıyacı var ha bıde ev arkadesıne EVetttttttt 5 ay kaldi artik ev arkadasta hazir :P sercanin dayaka ihtiyaci var Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 biri dayak mı dedi sercani dovme klubu aciyorum da Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 ya ben dıyom dusmanım cok ya mılet benı dovme sırasına gırdıyor yav demekkı bennım en fazla 5 aylık ömrum kaldı pekı nasıl barısabılrız ıkınızde ısteklerınız yazın bakıym uyarsa olur uymazsa ne yapalım dayak yıyecez Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 ya ben dıyom dusmanım cok ya mılet benı dovme sırasına gırdıyor yav demekkı bennım en fazla 5 aylık ömrum kaldı pekı nasıl barısabılrız ıkınızde ısteklerınız yazın bakıym uyarsa olur uymazsa ne yapalım dayak yıyecez ben bi düşineyim birazdan sana liste veririm Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 ya o kadarda uzun olmasın ya zeynep ocagımı mı batıracan cok ocagım varmıs gıbı :D bır tane ıstek hakkınız var fazla yazana beduamız var:mantısız kal emı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 ya o kadarda uzun olmasın ya zeynep ocagımı mı batıracan cok ocagım varmıs gıbı :D bır tane ıstek hakkınız var fazla yazana beduamız var:mantısız kal emı yemek ve dvd yollasana bana Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 bir istek demek az sonra Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Yeni kanat tüylerine Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 bi adet "sevgililer günü kutlama kılvuzu" Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 10 olması için 1 repe Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 dost ta ?!? Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Uzun bir tatile ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.