Φ xprensesx Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 bi komutana... komutan olmasa kimse zaptedemes... belki böylede olabilir... yazık valla diğerlerine Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Enem Kim far üstte kıs senin bu aralar acil pc ye girmeye ihtiyacın far Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 lucı neye ıhtıyacın var bılmıyorum ama dılerım Allahtan gonlune gore versın ıstedıklerını.hakkından hayırlısını versın hep.bası sıkıstıgında onu dardan kurtarasın yarabbım.sevdıgı var ıse sevdıgıne sevdıgı zaten gonlundeyse onu gonlunde ayırma yarabbı(arada sızde amın deyın arkadaslar olmuyo be a bu duyayı cıdden yaptım.bu tum arkadaslarım ıcın gecerlı bır duadır... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Manti! haftada iki kere hemde Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Manti! haftada iki kere hemde aferıımmmm bak bılıyo benım ıhtıyacımı bu forumda olmaya ıhtıyacı var... (angelın ıhtıyacı olmasada bızım ona ıhtıyacımız var.her eve lazım ) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 aferıımmmm bak bılıyo benım ıhtıyacımı bu forumda olmaya ıhtıyacı var... (angelın ıhtıyacı olmasada bızım ona ıhtıyacımız var.her eve lazım ) tabiki ihtiyacim var turkceyi unuturum sizler olmasaniz .... senin neye ihtiyacin var biliyon mu ? benim yemegime Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 tabiki ihtiyacim var turkceyi unuturum sizler olmasaniz .... senin neye ihtiyacin var biliyon mu ? benim yemegime seyyy yuk desem benım hıc bı ıhtıyacım kalmadı angel. ben her seyıyle tam takır bırıyım.hele yemek konusunda hıc ıhtıyacım yok. en kotu ıhtımal angel :sımıt benım bas tacım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 angelin yemegini yedin ya senin kesin bi doktora ihtiyacin var Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 angelin yemegini yedin yasenin kesin bi doktora ihtiyacin var rakiya mi ihtiyacin var senin ? YOLLAMIYORUM Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 tamam yollama ben bulurum burda senin acilen bi yemek kitabina ihtiyacin var Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 siparis yaptim ya ! geldi bile ben sana ve sercana daha yemek yapmam zaten deyirimi bilmiyorsunuz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 degerini bilmemek mi hani ben yapacaktim ya yemekleri bundan sonra sende bulasiklari yikicaktin ayrica senin bi surucu egitmenine ihtiyacin var Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 surucu mu ? ben zaten iyi suruyorum biliyorsun hayatinda kac kere kaza yaptin ve ne zamandan beri eliyetin var seni onu de ilk bakayim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 ohhooo hangi birini anlatayim 2 saat yazsam bitiremem. 5 seneden beri ehliyetim var ama kucuklukten beri yollardayim kazalari hic sormasaydin keske kemik sesleri hala kulagimda yankilaniyo Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 benim de 3 sene ama kazasiz. tek bikere arabayi petrol alirken kenardan sarptin oda uc ay onceydi yani kim kime araba surmesini ogretse acaba ? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 yaptigim kazalarda benim sucum yoktuki sen ne kadar iyi surersen sur kaza gelip beni buluyo seni duelloya davet ediyorum gel yarisalim senlen Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 ok ama yolda olmaz ve asla Istabulda hic olmaz extra araba yerleri oluyorla orda olur bak Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 tamam ama bi sartla sana 30 sn avans verecem benim cikmam gerek artik iyi geceler dilerim hepinize Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2008 tamam ama bi sartla sana 30 sn avans verecem benim cikmam gerek artik iyi geceler dilerim hepinize allah bilir deli gibi suruyorsundur sen ...........\ 30 sn icin iyi geceler Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 doktor........... ........yada ilac........... ..................................yada yatamda yatip uyusamda olur aslinda............. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 hastamı ısın gecmıs olsun angel usttekı ıhıtyaclarını soyledı daha gerek yok Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 evet atesim var ve ................ bosverelim sen ihtiyacain karar vermek Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 kesınlıkle ve su anda bı karar verdım ben cıkyorum angel goruysmek uzere.kendıne ıyı bak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.