Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Şaşırdım biran sanki ölüm size dokundu sanki öyle bir hava sezdim nedense.Sabrım konusunda haklısınız sabırsızım ama bu kötü manada değil sadece sonuca ulaşmakta gösterdiğim gayretten.Umarım anlayıs gösterirsiniz göstermezseniz kafanızı yararım :D Efendim şimdi kahve hususunu açmıyım diyom ama ahada açmıyom ''şimdi açmayabilirim'' demiyecegim o okudugunuz ''kahvelerimizi yudumlarken'' bir kalıp cümledir sayın hocam bu konuya dalalım derinlemesine yani kafayı bulalım gibilerinden tabiki mezvuyu kahveyle tatlandırmakta güzel.Ölüm ile ilgili gelişmenizi şimdi okuyabilir miyiz acaba?.

felsefe yapana zaten deli dıyolar,kendı kendıne yapana elbet deli derler,lütfen dıyalog ortamı olsun..ayrıca ne sonucu daha bır adım atamadık,cevap alamıyorum olmuyo..lütfen sofıst kurnazlığı yapmayınız :D

• Cevaplar 2,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sayın hocam ne alaka sanırım siz görmek istemiyorsunuz repliklerdeki soruları nihayetinde siz bir soruyu sadece sonunda soru işareti koyarak yönelteceğim şeylerde görmeyecek kadar ufku açık bir bireysiniz,ben buna güvenerek cümlelerimi kuruyorum ama görüyorum ki hayal kırıklığı.Sayın hocam şimdi ölüm diyorsunuz manevi diyorsunuz sonra ölümü baska cercevede değerlendiriyorsunuz.İsteğimiz şuki daha elle tutulur argümanlarla bunu anlatmanızdır.Ben düşüncelerimi deklare etmeden evvel sizin asıl fikriyatınıza sahip olmak istiyorum.Bir önceki acıklamanızda bir girişten söz ettiğinizden ben gelişmeyi bekliyordum ki ordaki gelişme kelimesi 3 anlamı var orda yani o cümleyi tekrar tekrar okumanızı isteyecegim.:D hadi yatıcam yaw kavga cıkar

Gönderi tarihi:
Sayın hocam ne alaka sanırım siz görmek istemiyorsunuz repliklerdeki soruları nihayetinde siz bir soruyu sadece sonunda soru işareti koyarak yönelteceğim şeylerde görmeyecek kadar ufku açık bir bireysiniz,ben buna güvenerek cümlelerimi kuruyorum ama görüyorum ki hayal kırıklığı.Sayın hocam şimdi ölüm diyorsunuz manevi diyorsunuz sonra ölümü baska cercevede değerlendiriyorsunuz.İsteğimiz şuki daha elle tutulur argümanlarla bunu anlatmanızdır.Ben düşüncelerimi deklare etmeden evvel sizin asıl fikriyatınıza sahip olmak istiyorum.Bir önceki acıklamanızda bir girişten söz ettiğinizden ben gelişmeyi bekliyordum ki ordaki gelişme kelimesi 3 anlamı var orda yani o cümleyi tekrar tekrar okumanızı isteyecegim. :D hadi yatıcam yaw kavga cıkar

gayet açık bir anlatımdı,ee onu anlasaydınız atlacaktık başka dala ama olmadı,telgrafın tellerıne kuşlar kondu sizin deyımınızle..tekrarlıyorum sofızm sökmez bburadaa :D hadi yat uyuu bıakıne sağlam bı kafa ıstıyorum :P ne kavgası ya mubarek ayda ben gayet sevgi doluyum,senı bıle sevebılırım :P:P

Gönderi tarihi:

''tekrarlıyorum sofızm sökmez bburadaa '' karsınızdakini kücümseyerek birşey elde edemezsiniz neticede burda paylasılan fikirler var nasıl anlatıldıgına değil ne anlatıldıgına bakmanızı isterdim.Tabiki buda sizin ne kadar önem verdiğinizi gösteriyor söylenenlere.Oysa inancım oydu ki birkac paylaşımdan sonra ortak bir paydada daha değerli bir sunum hazırlayabilirdik.Ama bunu yapmamız imkansız görünüyor.Buda benim tezkerem olsun bu mevzuyla ilgili.Şimdi sen hala okuyon demi iyi iyi oku ben yatıcam hocam sende buralara iyi bak emi yazdıklarımıda fazla takma ben en başta ne yazdıgımı bile unuttum zaten sadece lyricsel olsun diye kasıyorum yoksa bişey anlatsın diye bir kaygım yok ehuehu ama bazen ben bile sasırıyorum hakaten cok derin yazıyorum helal olsun bana benı sevin benı sevin...

Gönderi tarihi:
''tekrarlıyorum sofızm sökmez bburadaa '' karsınızdakini kücümseyerek birşey elde edemezsiniz neticede burda paylasılan fikirler var nasıl anlatıldıgına değil ne anlatıldıgına bakmanızı isterdim.Tabiki buda sizin ne kadar önem verdiğinizi gösteriyor söylenenlere.Oysa inancım oydu ki birkac paylaşımdan sonra ortak bir paydada daha değerli bir sunum hazırlayabilirdik.Ama bunu yapmamız imkansız görünüyor.Buda benim tezkerem olsun bu mevzuyla ilgili.Şimdi sen hala okuyon demi iyi iyi oku ben yatıcam hocam sende buralara iyi bak emi yazdıklarımıda fazla takma ben en başta ne yazdıgımı bile unuttum zaten sadece lyricsel olsun diye kasıyorum yoksa bişey anlatsın diye bir kaygım yok ehuehu ama bazen ben bile sasırıyorum hakaten cok derin yazıyorum helal olsun bana benı sevin benı sevin...

of felsefesıne geciçem şinci,sofızm yapıyorsun paylaşım deil sadece karşıdakıne ustelemek sıkıştırmak,bunu yapmanı ıstemedım sadece..bız çok felsefe sofraları kurduk çok güzel doyduk..sadece senden de tabak koymanı bekledım hepsı o :crying::D (neyse güzeldi,bak ne güzel bağladım gene beklerız)unuttuklarını tamamen silmek için kosla oksi ekşin tavsıye edyoruz :P

Gönderi tarihi:

yenı aldıgımız tristörlerin tetiklemesinde kullanılmak üzere 220 mA verebilecek ayrıcana 3 V alabilecegimiz bir regülatöre ihtiyacımız var İhaleye cıkıs tarihi 12.12.1222 yılı :P

Gönderi tarihi:

çaya ihtiyacı var onun :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.