Φ kralx Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 bi kraliçeye ihtiyacı var Ne biliyorsun.. Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Ne biliyorsun.. bak şimdi.yoksa yok de be kral.neyse kraliçeye ihtiyacın yoksa o zaman elçiye ihtiyacın var.attım valla Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 kontöre ihtiyacı var dicem ama,boşver fıstık atma mesaj kontör yanına kalsın hatlı benimki kontörüm yok msj atamam diyemiyorum bile...... ama atmayacağım....üsteki çok ilgili sevdim bu halini.... güzel şeylere ihtiyacı var.... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hatlı benimki kontörüm yok msj atamam diyemiyorum bile...... ama atmayacağım....üsteki çok ilgili sevdim bu halini.... güzel şeylere ihtiyacı var.... hımmm bence de mesaj atma,benim için güzel şeyler istenmesine ihtiyacım vardı,ço teşekkür ederim.aynı güzellikleri sana da dilerim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Cücene ihtiyacın var sanki Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Cücene ihtiyacın var sanki anaa nirden bildin.du sıra bende senin de alaturkaya ihtiyacın var sanki ya aslında benim de ala.ya ihtiyacım var gelse ne iyi olur Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 anaa nirden bildin.du sıra bende senin de alaturkaya ihtiyacın var sanki ya aslında benim de ala.ya ihtiyacım var gelse ne iyi olur Alam iftar davetlerinde ama o da seni gündüzleri özellikle çok arıyor Bu arada senin biraz daha yemek yemeye ihtiyacın mı var ne aç gibisin sanki ? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 savolya bulursan akıl bi ara bana da yolla emi.......ama önce sen yararlan......senin durum benden vahim nede olsa........ ben de fazla var zate sana bulursamda yollamam ters tepki yapıyo sende Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Alam iftar davetlerinde ama o da seni gündüzleri özellikle çok arıyor Bu arada senin biraz daha yemek yemeye ihtiyacın mı var ne aç gibisin sanki ? bööö kısa boyluyum diye böle diyon demi senin de terbiyeye ihtiyacın var Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 bööö kısa boyluyum diye böle diyon demi senin de terbiyeye ihtiyacın var çok mu kısasın ya şöyle bi paraligmamda bi hayal ettimde nefer cok komik oldu ya neyse k.vadisi reklamlar bitti reklam olunca gelirim Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ben de diyom golgi bi gözüküyo bi gidiyo.allah iyiliğini versin k.vadisini seyrediyomuş meğer.yaw o ne komik dizi öle sade özetleri 2 saat sürüyo Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ben de diyom golgi bi gözüküyo bi gidiyo.allah iyiliğini versin k.vadisini seyrediyomuş meğer.yaw o ne komik dizi öle sade özetleri 2 saat sürüyo özetleri seyretmiom ki ben hiç bir bölümünü kaçırmam ayrıca komik sensin Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 senin bünyen fanatikliğe ne kadar müsait yaww.fenerbahçe,k.vadisi... daha neler var kimbilir Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 senin bünyen fanatikliğe ne kadar müsait yaww.fenerbahçe,k.vadisi... daha neler var kimbilir bu fanatizm deilki sadece yaptıgın işe konsantre olmak Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 bu fanatizm deilki sadece yaptıgın işe konsantre olmak ayyy golginin iş ahlakı da varmış duyda inanma. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ayyy golginin iş ahlakı da varmış duyda inanma. off ya sende ciddi diom anlama problemi var Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ayyy golginin iş ahlakı da varmış duyda inanma. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 sırıtma yat zıbar hade bakem Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 sebep...sen yat zıbar sınavların neyim yokmu jojuğum senin.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 sebep...sen yat zıbar sınavların neyim yokmu jojuğum senin.... sebep mimiklerin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ala ala sanane benim mimiklerimden rahatsız oluyorsan bak kapı burda ---------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>> de buyur... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ala ala sanane benim mimiklerimden rahatsız oluyorsan bak kapı burda ---------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>> de buyur... len kapı tokmagı sen nasıl bana kapı gösterion Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ---------------------->>>>>>>>>naş naş buharlaş...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ---------------------->>>>>>>>>naş naş buharlaş...... evet yaratıcılıgın mükemmel ama gitmeom tabiiki Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.