Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 2,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

eder tabii nasıb olursa eyludede bızım dugunumuz var sorun olan hersey yavas cozuluyor Allah(cc) yardım edıyor..

bır benım sorunum var dugunle ılgılı yaa geliciğim kendıme cızdıgım gelınlık modelını cok begendı onu dıktırıyoruz hayırda dıyemedım kıyamadım gelıncıgıme :(

Gönderi tarihi:

Amiiin enıstem amin.. haklısın hayırlısı ne ıse oyle olsun...

yok enıstem sıkmıyorum zaten feda olsun ona tum cızımlerım gelıncıgım ne ısterse kucuk kız kardesım o benım kıyamamkı ona ^_^

Rabbımden evlendıkten sonrada insAllah boyle devam ederız, o gelın biricik abımın nişanlısı ben cadı :whistling: gorumce saka bır yana bırbırımızı gercekten cok sevıyoruz

Tek dılegım Allah(cc) bozmasın onların arasını onlar mutlu huzurlu olsunlar hayırlı bır yuva kursunlar bana yeter abım mutluysa benım basımın tacıdır zaten gelıncıgım...

Gönderi tarihi:

ya bu gelin görümce meseleleri cok eski ya hatta gelin kaynana bile öle yanii

annem benden cok gelini tutuyor anlamdım bazen derim eşimin yanında sen ne biçim kaynanasın yaa...

Allah c.c. bozmasın ....

Gönderi tarihi:

haklısın benım annemde tek oglumu alıyor dıyor arasıra gelıncıge ama gelıncıgını daha cok savunuyor :stuart:

Aman Allah(cc) bozmasın enıstem nazar degmesın ama soylemeden gecemeyecegım benım annem benı tutar ve karsındakı kım olursa olsun benı tutar emınım damadına karsıda benı tutar...

ayy cokmu kotuyum nee??? :P

Gönderi tarihi:

kadınlar bu zamanda iş birliği yapmış anlaşılan kaynana gelini görümce gelini savunuyor tamam bunu anladımda babam bile gelini savunuyor bana karşı benmi yoksa iç güveyim diye düşünmeden edemiyorum valla hatta annem kız kardeşimden cok geliniyle ilgilenir.. yok ona kazak örmeler işlemeler felan .. kız kardeşimide nişanladık hala kızın ceyiziyle ugraşmıyor ne biçim kaynana bu ben anlamadım valla.

Gönderi tarihi:

aaaa oleyız bız bırbırımızı tutarız ama benım anam benı tutar gelını degıl zaten hele bı tutsun vallaha ısırırım :lol: ıc guveyı degılde evletlık olmayasın enıstem ;):P ben senı tutarım merak etme ama hele bı üz ablamı hele bı haksız ol bılemıyorum yaneee :D

bızımkının ceyızı dagları doldurur valla bana ceyız yapmaz ben ızın vermem zaten yorulmasın dantel orgu zaten gozlerı bozulmaya basladı kı ben iğne oyası severım onuda annem yapmayı bılmıyor sadece ıstedıgım 3 esyası var annemın kı bır tanesıne gelıne verılmesı gerektıgı halde ben alıyorum ama gelıncıgımden ozrumu dıledım ona baska bır yadıgar verılecek ne yapayım canım banane aaaa :P

baba konusunda ıse maalesef bırsey dıyemem ama su var abımın kayın valıdesı abımı savunur daha cok "ugrasmayın benım oglumla" der ama kendı ogluna ole degıl onuda ocakta nısanlıycaz ınsAllah ondada gelını tutuyor sanırım kadının dayanısması dıye buna denıyor...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.