Φ VAKANA Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 paraya ihtiyacı var .....malum kurban geldi.....hıdırdada nakit yok........ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Ya olamaz hıdırda nasıl nakit olmaz? Hıdıra yardım etmeye ihtiyacı var Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 biraz günışına ihtiyacı var.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Barış çubuğunu çok içiyo azaltmaya ihtiyacı var yoksa ciğreleri iflas tcek Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 azime ihtiyacı var.... bir iki seferdir denk geliyorum sanırım ders çalışmayı erteliyor...... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Karışık büyük boy bir pizzaya. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Yemek yapmayı bilen birine ihtiyacı var Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 hade söle bakem sen yabancı deilsin? ne ihtiyacın var? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 kiralık katil tutup beni furdurcan deil mi? Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 umuda ....... ( Allah c.c. ev yapana bide evlenene yardım der kardeşim ) bende cok zor görüyordum ama çok kolay oldu yani buda benden kaynaklanmadı yani.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 eder tabii nasıb olursa eyludede bızım dugunumuz var sorun olan hersey yavas cozuluyor Allah(cc) yardım edıyor.. bır benım sorunum var dugunle ılgılı yaa geliciğim kendıme cızdıgım gelınlık modelını cok begendı onu dıktırıyoruz hayırda dıyemedım kıyamadım gelıncıgıme Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 allah c.c. utandırmaz inşaallah ... hayırlı olsun .. mizyalim sıkma canını güzelinde güzeli vardır sen daha iyiyisini yaparsın kendine... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Amiiin enıstem amin.. haklısın hayırlısı ne ıse oyle olsun... yok enıstem sıkmıyorum zaten feda olsun ona tum cızımlerım gelıncıgım ne ısterse kucuk kız kardesım o benım kıyamamkı ona Rabbımden evlendıkten sonrada insAllah boyle devam ederız, o gelın biricik abımın nişanlısı ben cadı gorumce saka bır yana bırbırımızı gercekten cok sevıyoruz Tek dılegım Allah(cc) bozmasın onların arasını onlar mutlu huzurlu olsunlar hayırlı bır yuva kursunlar bana yeter abım mutluysa benım basımın tacıdır zaten gelıncıgım... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 ya bu gelin görümce meseleleri cok eski ya hatta gelin kaynana bile öle yanii annem benden cok gelini tutuyor anlamdım bazen derim eşimin yanında sen ne biçim kaynanasın yaa... Allah c.c. bozmasın .... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 haklısın benım annemde tek oglumu alıyor dıyor arasıra gelıncıge ama gelıncıgını daha cok savunuyor Aman Allah(cc) bozmasın enıstem nazar degmesın ama soylemeden gecemeyecegım benım annem benı tutar ve karsındakı kım olursa olsun benı tutar emınım damadına karsıda benı tutar... ayy cokmu kotuyum nee??? Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 kadınlar bu zamanda iş birliği yapmış anlaşılan kaynana gelini görümce gelini savunuyor tamam bunu anladımda babam bile gelini savunuyor bana karşı benmi yoksa iç güveyim diye düşünmeden edemiyorum valla hatta annem kız kardeşimden cok geliniyle ilgilenir.. yok ona kazak örmeler işlemeler felan .. kız kardeşimide nişanladık hala kızın ceyiziyle ugraşmıyor ne biçim kaynana bu ben anlamadım valla. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 aaaa oleyız bız bırbırımızı tutarız ama benım anam benı tutar gelını degıl zaten hele bı tutsun vallaha ısırırım ıc guveyı degılde evletlık olmayasın enıstem ben senı tutarım merak etme ama hele bı üz ablamı hele bı haksız ol bılemıyorum yaneee bızımkının ceyızı dagları doldurur valla bana ceyız yapmaz ben ızın vermem zaten yorulmasın dantel orgu zaten gozlerı bozulmaya basladı kı ben iğne oyası severım onuda annem yapmayı bılmıyor sadece ıstedıgım 3 esyası var annemın kı bır tanesıne gelıne verılmesı gerektıgı halde ben alıyorum ama gelıncıgımden ozrumu dıledım ona baska bır yadıgar verılecek ne yapayım canım banane aaaa baba konusunda ıse maalesef bırsey dıyemem ama su var abımın kayın valıdesı abımı savunur daha cok "ugrasmayın benım oglumla" der ama kendı ogluna ole degıl onuda ocakta nısanlıycaz ınsAllah ondada gelını tutuyor sanırım kadının dayanısması dıye buna denıyor... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 anlamadım bi terslik var bu işte ... evet evlatlık olabilirm veya beni hastanee karıştırmışda olabilirler :=))) Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 daha ne istiyorsun ilbey.....herkese nasip etsin öle bir kaynana.............. kabullenmeye ihtiyacı var........ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 abi ara sıra ihtiyacın olur... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 saol erbay.....beni güldürdünya sabah sabah,allahta seni güldürsün......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Ailesinin yanında biraz dah kalmayı ihtiyacı var !!!!!! Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 sanki çok çok çok ders çalışmaya ihtiyacı var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.