Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Demek tatlı kelama ihtiyacın var , o saman dolaylı olarak tatlı kelam edecek birilerine de ihtiyacın var ( ayy ne dedim ben ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 çok güsel dedin aysumum teşekküre Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Sırvalama kankim Sen bana tatlı kelam etmiyorsun ki ne zaman fırsatını bulsan paralıyorsun kim ben mi paralıyorum sen karıştırdın kankiiiiiiiimmmmmm Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aman aman yapmayı aman bu ne diller kılç gibi aman hadi öpüp koklaşın hemen yoksa kulaklarınız çekilir hemen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 kim ben mi paralıyorum sen karıştırdın kankiiiiiiiimmmmmm Sen bana bunadın mı artık demek istiyon gısss Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Sen bana bunadın mı artık demek istiyon gısss yooooo öle demek istemiyom ima etmeye çalışıyom Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 uy ben bu topige en iyisi uğramayım yoksa herhalde bir ara dayağı yemk an meselesi neyse siz devam edin ben yokmuş gibi.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 yooooo öle demek istemiyom ima etmeye çalışıyom O daha kötü öldün kısım sen uy ben bu topige en iyisi uğramayım yoksa herhalde bir ara dayağı yemk an meselesi neyse siz devam edin ben yokmuş gibi.. Ara dayağına ihtiyacı var Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 manidaaaaarrrr çabık gel buraya bir yere gidemessin Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 niye sonra siz biribirinizle iyi olup beni döveriniz biliyorum... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 En iyisi siz geceye tatlı kelam edin wasabileşiyor yoksa Hem tatlı kelam lafı senden çıktı manidar gidemessin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 niye sonra siz biribirinizle iyi olup beni döveriniz biliyorum... döfmeyis be manidar sadecenek ara dayağı atcas En iyisi siz geceye tatlı kelam edin wasabileşiyor yoksa Hem tatlı kelam lafı senden çıktı manidar gidemessin ona ettiğimis tatlı kelamlardan burdan mısıra yol olurdu aysum doğru söylüyo manidar, otur oturduğun yerde Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 iyi tamam ama sag gözüme çalışmayın sakın zaten acıyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 En iyisi siz geceye tatlı kelam edin wasabileşiyor yoksa Hem tatlı kelam lafı senden çıktı manidar gidemessin Ya ben sadece caniliğimin neden bu kadar depreştiğine örnek vermek istedim wasabileştirmeyin beniiiiiiii ona ettiğimis tatlı kelamlardan burdan mısıra yol olurdu aysum doğru söylüyo manidar, otur oturduğun yerde kankim bak yine kalbimi cızıttırıyorsun haberin olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 iyi tamam ama sag gözüme çalışmayın sakın zaten acıyor sol gösünün üstüne bi yumruğa kankim bak yine kalbimi cızıttırıyorsun haberin olsun ben o kankiye canımı, ömrümü, hayatımı veririm haberi olsun Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 yokyok kankiler bu gidiş hoş değil. bilirim sevilen çuldur yere vurulan ama yetmez mi bu atışmalar inceden hadi güzel söz edin bir kaç nameden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bende gıssss kankim kimse yok demi gel bakem buraya yapam seni Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 siz hala atışmıyorsunuz değil mi gece yağmuru atışmadığını göstermiş hadi mıneu sıra sende Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Elmanın sevmesine Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Artık şu Polat'ı zihninden silmesine bırak bisi rahat kısım yaaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Artık şu Pola'ı zihninden silmesine bırak bisi rahat kısım yaaa bırakma kız AÇA,polatı görmeye ihtiyacı var bu kısınn Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Polat benim herşeyim hiç silermiyim zihnimden güselyaz aplamın soğuk bişeye ihtiyacı var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Güzelyaz sen kimin tarafındasın bakem Aça senin de gönderdiğim PM yi cvplamaya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.