Φ arman Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Üstünüzde ki şahısın neye ihtiyacı olabilir Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 kankana ihtiyacın var.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Karakurta ihtiyacı var.. tamam tamam geldim.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Olm zırtbırt kaybolup durma, bak seni özleyenler var.. Aşkın da özlemiş, onu yanlız bırakma... Sana yavaş yavaş öğretecem bunları.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 bana ihtiyacı var.. (bu cevap karakurtadır) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Pardon bir hata oldu araya girmişim.. Bu durumda askmiraclenin iletisinin hedefi karakurttur..)) Pardon ya gerçekten pardon.. özür..)) Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Pardon bir hata oldu araya girmişim.. Bu durumda askmiraclenin iletisinin hedefi karakurttur..)) Pardon ya gerçekten pardon.. özür..)) özlenmişiz haaaa...... iyi ya güzel ben de özledim... ama internete girmedim ki kaç gündür.... neyse.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Anlmadım... Neyse, aşıklar buluştuğuna göre bize bu mahalleyi terketmek düşer. Bye.. Karakurt ve askmiracle.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Anlmadım... Neyse, aşıklar buluştuğuna göre bize bu mahalleyi terketmek düşer. Bye.. Karakurt ve askmiracle.. yav dur nere hemen... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Bityere gittiğim yok siz birbirinize yazın işte.. Diğer topiclerdeyim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 elimde fazladan birkaçtane vicdan var şu köşeye koyam lazım olunca alırsınız...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Senin vicdanlar ikinci el ve kalitesizmiş.. Ben yenisini alacam.. sağol.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 biraz şansa ihtiyacın var gibi..onun için sana şans veriyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 İki farkılı düşünce çıkıyor buradan.. O şansı alıyorum ve ikinci anlamı saklı tutuyorum.. Her hakkı mahfuzdur.. Sana ne önersem ne önersem.............. Sana su lazım.. Bilirsin çiçeğin en sevdiği şey sudur.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 bunda saklı tutulacak bişi yokki. ala ala ben mi yanlış yazdım şimdi. her insanın şansa ihtiyacı ihtiyacı vardır onu verdim o kadar. gördüğüm kadarıyla senin hiç bir şeye ihtiyacın yok. sevgiler......... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 İkinci anlamı söylüyümmü.. Sanki ben sana askıntı oluyorum, senle çıkmayı istiyorum ve sen bana o şansı veriyorsun..))) Bu ikinci anlamı sadece ve sadece renk katmak için algıladım ve yazdım.. Tabiki o anlamda bir şansı kastetmi,yorsun.. Kızma bana kalbim kırılır..)) Sanırım benim üslubuma ve espiri anlayışıma alışamadınız.. Bana şanslılık anlamında şans dilediğin için teşekkür ederim.. Sevildiğini bil..)) Sana bir adet moral kutusu lazım şimdi...)) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 allah seni sahibine bağışlasın arkadaşım.valla kafam pek basmıyor bu saatte en iyisi gidip yatayım bende. Allah razı olsun verdiğin moral içinde sende olmasan moralsizlikten ölürdüm üstekinin ihtiyacı neyse sorula..tez elden temin edile iyi geceler millet Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 m'yi bitişik yazmayı ogrenmeye ihtiyacı var Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 üstekininde iyi bir imajmekıra ihtiyacı var. senin için bişiler ayarlayabilirim katlivacip o kadar üzme kendini Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 BİRAZ MUTLU OLMAYA VE BOŞVERMEYE İHTİYACI VAR ..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 sana bol miktarda kuş verem azcuk kuşa ihtiyacın var...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.