Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl tam yaklaşıyom yakalıycam ..kaçıp gidiyo bidenem neyse başarıcam en azından yeni bir yol açılıcak önümde değil mi..o bile güzel.. kaşlarını almaya
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl benimde makinem var canem yapıyo ayak masajını gerçi bi kere kullandım ama yalnız kalmaya
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl ohh sefan olsun canem benim makinam yok ütülesem faydası olurmu? evet biraz ihtiyacım var yalnız kalacağım bir yer biliyormusun? çikolataya
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl aynen bidenem bedenen dinleniyorumda kafayı nerede dinlerim onu bilen yok eğlenmeye
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl aslında ben bir yer biliyorum ama.. ne derece dinlenir yine de emin değilim evet biraz eğlenmek iyi olurdu,açılırdım seyahate
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl of seyehat deme fena halde ihtiyacım var nereye gitsemki acaba? bildiğin yer neresi bidenem ben bi deneyim iyi gelir belki dans etmeye
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl evet ben biraz tango yapayım.. bildiğim yeri sen bu ciddiyetle sorunca da nasıl söyleyeceğim bilmem ki.. sen tahmin etsen,hatta etmiş bile olabilirsin mesela Venedik'e gitmeye
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl Ağru dağına mı yuksam venedik ahh venedik venedik dedinde aklıma geldi kral 16. lui nasıl uzun zamandır görmedimde
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl sayın İbo terkettiyse neden olmasın son derece egzotik,tabi uygun techizat ve kıyafetle sıhhatleri yerindedir kendilerinin,geçen gün Paris'ten döndüler,geçen sene birlikte içtiğiniz beş çayından beri seni unutamamış,geldiğin zaman çok büyük bir tablonu ve heykelini yaptırtacakmış
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl amanın majesteleri ne kadar cömertler ve ne kadar düşünceliler bende kendisini unutamadım lütfen iletiniz sevgili sultanım 8. henry'ninde selamı var dediki tango dersleri bitmiş sizinle baloda tango yapmak isterler
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl cömertlik ve düşüncelerinin bu kadarla kalmadığından eminim,siz hele bir gelin de tabi benim için şereftir (acemi,ya eteğime basıp yırtacak,ya ayağıma basıp beni çiyaklatacak,ya da düşünmek bile istemiyorum ama beni tepetaklak...) üstümdekinin bize ihtiyacı var
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl ne diyosuuuuuuuuun majesteleri beni beklesinler hazırlanayım nerede benim belden korseli etekten kabarık tualetim gerçi içine girermiyim bilmem ama deniyciğim evet evet üsttekinin (frozen) acilen bize ihtiyacı var damardan 1 g enjekte ediniz hemşire
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 17 yıl sen tercih edebilirsin elbette ama biz tercih etmiyoruz senin ihtiyacın biziz bidenem kaçma zaten kaçamazsında
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 17 yıl su böreğine (valla sabah sabah canım fena çekti) seninde ihtiyacın olacağını düşündüm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.