Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl gerçekten ihtiyacım var 10 milyon dolara... sende dinlen biraz bu kadar kalma pc başında gözlerine yazık sands
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl fındık taşıyo canım minik öğrencilerine ihtiyacı var ya ne demezsın can atıyorum pazartesi gelsin diye
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl ya ne demezsın can atıyorum pazartesi gelsin diye o zaman pazartesiye kadar iyi bi dinlenmeye ihtiyacın var
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl o zaman pazartesiye kadar iyi bi dinlenmeye ihtiyacın var evet bende dınlenıyorum,ya hatırlatmasana bana minik şeytanları ben unutmaya çalışıyorum
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl üstekinin ahıma ihtiyacı vardı ben de gönderdim hemde çok yorgun olmama rağmen
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl sağol çok düşüncelisin,bı gun lazım olursa benden ıste çekınme canım yabancımıyım..ahın ıyı oldu kahveme şeker yaptım içiyorum
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl üsttekinin ihtiyacı mı desem egosu mu desem süper üyeden sonra bişey varsa o olma yolunda gitmek
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl yok aslında bi kadeh şarap olabilirdi şuan sanada tavsiye ederim
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl Sanırım psikolojik tedaviye ihtiyacı var haplarımı paylaşabilirim isterse
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.