Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl evet ikinizde ihtiycım var.. ama kovana böcek girmiş ben onu ezmeye gidiyom.. radya bu senin başının altından çıkmıyo demi..
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl canım benim hoşbulduk kandırmaya çalışma beni lütfen rejimdeyim zaten yarın tatile gidiyorum biliyorum ki ipin ucu kaçacak abla senın rejıme ihtiyacın yokki... yarın tatilede gidiyosun iyi dinlenmeler boşver abla sen ye yemekleri
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl apartman boyunda fino olsa neyse.. ama sevimli Allah için beslenme çantası
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl evet bazen çok lazım,benimki inceldi artık üç tekerlekli bisiklet
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl kırmızı renkli miki mouse ( kafa yapıcı haptır eczanelerdeki adını yazmam gençlik bozulur)
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl mesajlarımı 250 olunca bırakıcamda ahada 250 olmus hadi görüşürüz
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl bıraktım o işleri kendimi youtube da kafa yapıcı ezgilere verdim artık kökten çözüyorum kafam fena halde iyi suan hemde cok fena halde üstekinin ihtiyacı 4 tane güzel ezgi gerisi kendiliginden gelir off be offf
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl başka bi avatar,o hayvan ne yapıyo anlamadım canı çıkdı zavallıı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.