Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 18 yıl beyaz bi limuzin lazım düğün yapacak... efet yaaa beyas limusin istiyom ben abicim senin limusini ver işte bise
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl nazar boncuğu.... benimde havaya ihtiyacım var....az havalanacağım..
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl benimde bii doktora...kafam yarıldı sankii..... üsttekide alsın havasını iyi gelürr.......ama oksijeni bol bi yere git... olar mı.... belkim bende gelirim arkandan...kafam yarıldı ama....
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl çam olupp..hayatı yemyeşil yaşamanı istemiştim.. ama istemedin.. bundan sorasını sen düşün... ama uçabiliceğim bi yer olsun....
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl bilemem kelebekler narindir........ onun için sen belirle kanatların zarar görmesin
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl tamam sen çık ovalara bayırlara... ben de gidiyorum....hoşçakalın.....!!hepiciğiniz....
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 18 yıl tamam sen çık ovalara bayırlara...ben de gidiyorum....hoşçakalın.....!!hepiciğiniz.... üzmedim dimi seni ...ondan gitmiyorsundur inşallah... güle güle... ama ben doğa severim sakin ve yeşillikli olanından insanlardan uzak..medeniyete bi okadar yakın olmalı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.