Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl Ne biliyorsun.. bak şimdi.yoksa yok de be kral.neyse kraliçeye ihtiyacın yoksa o zaman elçiye ihtiyacın var.attım valla
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl kontöre ihtiyacı var dicem ama,boşver fıstık atma mesaj kontör yanına kalsın hatlı benimki kontörüm yok msj atamam diyemiyorum bile...... ama atmayacağım....üsteki çok ilgili sevdim bu halini.... güzel şeylere ihtiyacı var....
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl hatlı benimki kontörüm yok msj atamam diyemiyorum bile...... ama atmayacağım....üsteki çok ilgili sevdim bu halini.... güzel şeylere ihtiyacı var.... hımmm bence de mesaj atma,benim için güzel şeyler istenmesine ihtiyacım vardı,ço teşekkür ederim.aynı güzellikleri sana da dilerim
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl Cücene ihtiyacın var sanki anaa nirden bildin.du sıra bende senin de alaturkaya ihtiyacın var sanki ya aslında benim de ala.ya ihtiyacım var gelse ne iyi olur
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl Yazar anaa nirden bildin.du sıra bende senin de alaturkaya ihtiyacın var sanki ya aslında benim de ala.ya ihtiyacım var gelse ne iyi olur Alam iftar davetlerinde ama o da seni gündüzleri özellikle çok arıyor Bu arada senin biraz daha yemek yemeye ihtiyacın mı var ne aç gibisin sanki ?
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl savolya bulursan akıl bi ara bana da yolla emi.......ama önce sen yararlan......senin durum benden vahim nede olsa........ ben de fazla var zate sana bulursamda yollamam ters tepki yapıyo sende
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl Alam iftar davetlerinde ama o da seni gündüzleri özellikle çok arıyor Bu arada senin biraz daha yemek yemeye ihtiyacın mı var ne aç gibisin sanki ? bööö kısa boyluyum diye böle diyon demi senin de terbiyeye ihtiyacın var
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl bööö kısa boyluyum diye böle diyon demi senin de terbiyeye ihtiyacın var çok mu kısasın ya şöyle bi paraligmamda bi hayal ettimde nefer cok komik oldu ya neyse k.vadisi reklamlar bitti reklam olunca gelirim
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl ben de diyom golgi bi gözüküyo bi gidiyo.allah iyiliğini versin k.vadisini seyrediyomuş meğer.yaw o ne komik dizi öle sade özetleri 2 saat sürüyo
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl ben de diyom golgi bi gözüküyo bi gidiyo.allah iyiliğini versin k.vadisini seyrediyomuş meğer.yaw o ne komik dizi öle sade özetleri 2 saat sürüyo özetleri seyretmiom ki ben hiç bir bölümünü kaçırmam ayrıca komik sensin
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl senin bünyen fanatikliğe ne kadar müsait yaww.fenerbahçe,k.vadisi... daha neler var kimbilir
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl senin bünyen fanatikliğe ne kadar müsait yaww.fenerbahçe,k.vadisi... daha neler var kimbilir bu fanatizm deilki sadece yaptıgın işe konsantre olmak
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl bu fanatizm deilki sadece yaptıgın işe konsantre olmak ayyy golginin iş ahlakı da varmış duyda inanma.
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl ayyy golginin iş ahlakı da varmış duyda inanma. off ya sende ciddi diom anlama problemi var
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl sebep...sen yat zıbar sınavların neyim yokmu jojuğum senin.... sebep mimiklerin
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl ala ala sanane benim mimiklerimden rahatsız oluyorsan bak kapı burda ---------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>> de buyur...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl ala ala sanane benim mimiklerimden rahatsız oluyorsan bak kapı burda ---------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>> de buyur... len kapı tokmagı sen nasıl bana kapı gösterion
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 19 yıl ---------------------->>>>>>>>>naş naş buharlaş...... evet yaratıcılıgın mükemmel ama gitmeom tabiiki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.