Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl Artos buradaysan görüşürüz akşama,hoşgeldin.. saol dostum hoşbulduk inşallah
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl lkdlahdfwe8rdflsak (Türkçe meali gecem kendine gel) milo liga elinika ( biraz yunanca konuşabiliyorum ) YAğmur'u gaza getir sabaha kadar yazsın.. Yağmur;mu arese i sinomilia mas.. me singhorite pu argisa ( geç kaldığım için özür dilerim , malum işler ) na parume ena çay
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl Gaza gelmem ben kurşunsuz Kankimden haberi olup olmadığının biligisini vermeye
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl hadii canım Avşa mı di hadi gidak... gecem kankini görmedim sanırsam seni aldatmış başka kanki bulmuş kendine...
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl gecem kankini görmedim sanırsam seni aldatmış başka kanki bulmuş kendine... Emin misin ablacım Bak sonra kısı boşuna öldürmüş olmayım yani Yok kankim yapmaz öyler şeyler,kesin nette bi sorun vardır yine yapmazsın demi kıs kankim
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl az önce artos kankini, başka forumlarda başka kankilerle konuşurken görmüş ben artosun yalancısıyım
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl ne diyorsun abla kankimmmmmm beni bırakıp nerelere gittin artosun ne işi varmış orda
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl ne diyorsun abla kankimmmmmm beni bırakıp nerelere gittin artosun ne işi varmış orda seni takip ettim başka kanka arıyormu diye
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl seni takip ettim başka kanka arıyormu diye Benimi takip ettin
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl ümüğünü sıkmama ihtiyacı var git kankimi getir bana nütfeeennn
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl kankisi gelllll nerdesin kankisiiiiiiiiiiiiiiiii çabuk gel yoksa ümüğümü sıkacak yawwww
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl kankimmmm :crying: yahu ben neden cepten aramıyomki kankimi ihtiyacı cep telefonu ( kankisini aramak için)
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl ihtiyacı cep telefonu ( kankisini aramak için) Var Allaha şükür Teşekküre tşk ederim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.